preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Nagrade školi

Projekti

Mreže

    

Sigurno surfanje

    

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 141288
Ovaj mjesec: 1682
Vijesti

SUDJELOVANJE UČENIČKE ZADRUGE DAR-MAR NA HUMANITARNOJ AKCIJI I KIĆENJU EKOLOŠKOG BORA

 20. prosinca 2018. u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu smo kitili reciklirani bor koji će biti izložen do 11. siječnja 2019., autorski rad učenika i nastavnika škole.

Na donacijskoj izložbi smo prezentirali rad učeničke zadruge i uporabne predmete koje recikliramo.

Organizatori ove humanitarne akcije su Radna grupa za zelene knjižnice Hrvatskoga knjižničarskog društva (HKD), Odjel Zaštita i pohrana Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu te Sindikalna podružnica Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. 

Cilj humanitarne akcije je senzibiliziranje javnosti za prihvaćanje mladih s teškoćama, poglavito onih koji se školuju u posebnim ustanovama te da se proširi svijest o njihovim kreativnim sposobnostima i potencijalima u zaštiti okoliša.

Zahvaljujemo gospođi ravnateljici dr. Tatjani Petrić, gospođi Ani Rubić, dr. Diani Machala i gospođi Ani Jurišić iz Nacionalne i sveučilišne knjižnice na ukazanom gostoprimstvu, pomoći i suradnji te se radujemo novim projektima ubuduće.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 20. 12. 2018.

Tražilica

E-dnevnik


UPISI 2018./2019.

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju