preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 168015
Ovaj mjesec: 3509
Vijesti

EMISIJA NA RADIO MARIJI

Dragi učenici, roditelji i prijatelji naše škole,

u nedjelju, 27. siječnja 2019.  u 16 sati poslušajte na Radio Mariji emisiju „Škola za život“ iz ciklusa emisija „Nadom nošeni“. U njoj će biti riječi o prvom natjecanju naših učenika koji se školuju za zanimanje pomoćni cvjećar, a koje se boduje za državno natjecanje. Naime, naši učenici su do sad mogli sudjelovati samo na smotrama, a sada im se po prvi put pruža mogućnost i za natjecanje s ostalim učenicima.  Bit će govora i o aktivnostima učeničke zadruge „DAR – MAR“ tijekom siječnja, tj. njihovoj radionici s INA KLUBOM VOLONTERA, kao i o drugim zanimljivim temama iz života škole.

Cilj emisije je poticanje natjecateljskog duha među našim učenicima i pokazivanje kako i oni mogu biti marljiv, kreativni,  inovativni, odgovorni i uspješni.

U emisiji sudjeluju: mr. sc. Đana Baftiri, ravnateljica škole, prof. Sanja Prah, voditeljica učeničke zadruge „DAR –MAR“, prof. Dijana Matić, dipl. ing. agr., g. Anka Pašalić te učenici Antonija, Elizabeta, Benjamin... Voditelj je vjeroučitelj Vinko Jelušić.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 24. 1. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju