preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 168015
Ovaj mjesec: 3509
Vijesti

MOBILNOST UČENIKA U FRANCUSKU

U sklopu Projekta GrEAT, u razdoblju 1.-5. travnja smo u Francuskoj (Poucharramet i Toulouseu) sudjelovali na učeničkoj razmjeni učenika srednjih škola iz Francuske, Španjolske, Italije i Hrvatske. Mobilnost 11 naših učenika je organizirana u suradnji s partnerskim školama: Agronomskom školom, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna te 9. gimnazijom iz Zagreba iz kojih su bila uključena tri učenika.

Radionice su se odvijale na pedagoškoj farmi „ Ferme de Paillac“ gdje smo puno saznali o ekološkoj proizvodnji hrane, pripremi zdravih bezmesnih obroka, suživotu čovjeka i prirode itd. Naučili smo najvažniju činjenicu kako svi možemo mijenjati neprihvatljive navike, kako bi nam svima bilo bolje.

Tijekom sudjelovanja na tematskim radionicama: održiva gradnja, raspolaganje vodom, klimatske promjene, raspolaganje otpadom, očuvanje prirode, održiva poljoprivreda, održivi turizam, održiva mobilnost, osobe s teškoćama i zelena ekonomija, obnovljive energije doznali smo mnogo o ekologiji i zelenim poslovima.

Prisustvovali smo na studijskoj posjeti tvrtkama iz zelenog pojasa u Toulouseu, ali i razgledali kulturne i povijesne znamenitosti.

Stekli smo mnoga lijepa prijateljstva, družili se s mladima i sretno vratili u Zagreb te se nadamo da će biti još ovakvih prilika ubuduće.

Najavljujemo da će nekolicina učenika u pratnji svojih profesora govoriti o iskustvima ovog predivnog putovanja kroz izlaganje i radionice 17. travnja 2019. od 9-11 sati, pa pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 9. 4. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju