preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 226768
Ovaj mjesec: 2945
Vijesti

OBAVIJEST 16.3.2020.

UPUTE UČENICIMA I RODITELJIMA

Sukladno ranijim obavijestima nastava će biti organizirana putem uputa koje će učenici redovito dobivati mailom, društvenim mrežama i poveznicama. Dio učenika će rješavati radne listiće ili vježbe koje su prethodno dobili od nastavnika. Molimo roditelje i učenike da kontaktiraju svoje razrednike u slučaju  bilo kakvih nejasnoća.

INFORMACIJE ZA RODITELJE I UČENIKE SLABIJEG IMOVNOG STANJA

Učenici koji nemaju uređaj za pristupanje materijalima, Interneta ili mobitel trebaju se javiti u školu radi pružanja podrške, kao i u slučaju bilo kakvih tehničkih poteškoća (najbolje se javiti razredniku).

VAŽNA INFORMACIJA ZA KORISNIKE Tele2 MREŽE

Učenicima je od 16.3.2020. omogućen besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja dok traje nastava na daljinu.

U izvanrednim okolnostima zbog koronavirusa u Hrvatskoj, Tele2 svim učenicima koji koriste Tele2 mrežu, bez obzira radi li se o korisnicima na bonove, pretplatnicima ili korisnicima pokućnog interneta, omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja u sklopu CARNetove mreže za školu na daljinu. Do sada su te sadržaje besplatno koristili samo učenici u sklopu obrazovne reforme Škola za život, a sada besplatan pristup preko Tele2 mobilne mreže imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj s elektroničkim identitetom u CARNetovom sustavu AAI@EduHr. Podatkovni promet za korištenje nastavnih sadržaja je besplatan preko Tele2 mobilne mreže od 16. ožujka 2020. godine sve dok traje organizacija nastave na daljinu uslijed koronavirusa u Hrvatskoj.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Vidović   datum: 16. 3. 2020.

Tražilica

O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju