preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Školska knjigovežnica

Dana 17. studenog 2001. u školi je osnovana školska radionica – knjigovežnica gdje se učenici osposobljavaju za zanimanje pomoćni knjigoveža. Školska knjigovežnica opremljena je osnovnim alatima i strojevima grafičke dorade. Ovdje učenici izrađuju: bilježnice, notese, kutijice za papire, vrećice, okvire za slike. Knjigovežnica surađuje sa zadrugom, dramskom družinom i novinarskom skupinom; bilo da se koriste knjigoveški proizvodi kao dio scenografije za dramsku družinu, bilo kao blokovi za bilješke mladih novinara ili kao bilježnice i blokovi koje finalno  ukrašavaju zadrugari i učenici radnog osposobljavanja.

Svake godine na prodajnim izložbama koje se organiziraju u sklopu školske zadruge, a sve povodom blagdana i raznih aktivnosti i knjigovežnica predstavlja svoje uratke.

 Image and video hosting by TinyPic

 

Ugostiteljski praktikum

Dana 18. svibnja 2018. svečano smo otvorili ugostiteljski praktikum za učenike  koji se školuju u zanimanjima pomoćni konobar i pomoćni kuhar i slastičar. Učenici će početi s praktičnom nastavom u novim prostorima početkom školske godine 2018./19. Praktikum je opremljen modernom ugostiteljskom opremom, a  financiran je sredstvima Grada Zagreba. Izgradnja i opremanje ovog praktikuma koje smo uspješno priveli kraju značajno će poboljšati uvjete za izvođenje praktične nastave u ugostiteljskim zanimanjima u kojima se školuje najveći broj učenika škole. 

  

TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju