preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Školska knjigovežnica

Dana 17. studenog 2001. u školi je osnovana školska radionica – knjigovežnica gdje se učenici osposobljavaju za zanimanje pomoćni knjigoveža. Školska knjigovežnica opremljena je osnovnim alatima i strojevima grafičke dorade. Ovdje učenici izrađuju: bilježnice, notese, kutijice za papire, vrećice, okvire za slike. Knjigovežnica surađuje sa zadrugom, dramskom družinom i novinarskom skupinom; bilo da se koriste knjigoveški proizvodi kao dio scenografije za dramsku družinu, bilo kao blokovi za bilješke mladih novinara ili kao bilježnice i blokovi koje finalno  ukrašavaju zadrugari i učenici radnog osposobljavanja.

Svake godine na prodajnim izložbama koje se organiziraju u sklopu školske zadruge, a sve povodom blagdana i raznih aktivnosti i knjigovežnica predstavlja svoje uratke.

 Image and video hosting by TinyPic

 

Ugostiteljski praktikum

Dana 18. svibnja 2018. svečano smo otvorili ugostiteljski praktikum za učenike  koji se školuju u zanimanjima pomoćni konobar i pomoćni kuhar i slastičar. Učenici će početi s praktičnom nastavom u novim prostorima početkom školske godine 2018./19. Praktikum je opremljen modernom ugostiteljskom opremom, a  financiran je sredstvima Grada Zagreba. Izgradnja i opremanje ovog praktikuma koje smo uspješno priveli kraju značajno će poboljšati uvjete za izvođenje praktične nastave u ugostiteljskim zanimanjima u kojima se školuje najveći broj učenika škole. 

  

TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju