preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Nagrade školi

NAGRADA PROF. BALTAZAR

Na  inicijativu  gradonačelnika  Grada  Zagreba,  gospodina  Milana Bandića,  od  ove školske godine (2018./2019.) ustanovljena je nagrada „Profesor Baltazar“ kojom se novčanim iznosima za izvrsnost nagrađuju učenici te učitelji /nastavnici – mentori učenika osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba koji su  na državnim natjecanjima osvojili prvo, drugo ili treće mjesto. Nagrade je primilo 312 učenika i 227 mentora na svečanoj dodjeli u KC Vatroslav Lisinski.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, čestitao je svima nagrađenima ističući kako je nagrada pokazatelj da se Grad Zagreb, kao osnivač osnovnih i srednjih škola, sustavno brine o obrazovanju.

Kao što je poznato naša škola je bila domaćin na WorldSkills Croatia Državnom natjecanju za pomoćne cvjećare i Smotre radova učenika s teškoćama.

Učenici Matija i Antun su na Smotri osvojili 2. mjesto i srebrne medalje, a Marija i Natalija su u disciplini za pomoćne cvjećare osvojile 3. mjesto i brončane medalje! 

Nagrada „Profesor Baltazar“  dodijeljena je učenicima naše škole za osvojeno 2. i 3. mjesto kao i njihovim mentoricama dipl. ing. Dijani Matić i prof. Petri Međimorec Grgurić.

Hvala nagrađenim učenicima i njihovim mentoricama te smo iznimno ponosni što se naša škola našla među nagrađenima u iznimno velikoj konkurenciji.

Snimku cijele dodjele možete pogledati na YouTube adresi:

https://www.youtube.com/watch?v=N4PUXn_5C48&feature=youtu.be

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 8. 7. 2019. 08:19

NAGRADA ŠKOLI

Dana 20.11.2018. naša škola je dobila Pohvalu za uspješno provedenu NAJ-AKCIJU 2018. pod nazivom „EKO DŽEMIX“.

Na svečanosti proglašenja NAJ-AKCIJE 2018. u Starogradskoj vijećnici sudjelovali su učenici: Luka, Monika i Martina u pratnji prof. Petra Benetija i ravnateljice Baftiri.

Nagrađenu akciju „EKO DŽEMIX“ proveli smo 5.10.2018. u suradnji s Domom za starije Trešnjevka, a u sklopu 12. tjedna cjeloživotnog učenja.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 20. 11. 2018. 15:23

NAGRADA NAŠOJ ŠKOLI ZA SURADNJU S AKOSI AGRAM

Godišnja skupština atletskog kluba AKOSI Agram održana je 25.listopada 2018. godine u matičnim prostorijama navedenog kluba. Na skupštini su bili prisutni sadašnji i bivši učenici naše škole, koji su ujedno i članovi AKOSI Agram i koji su svojim sportskim rezultatima imali veliki utjecaj na uspjehe navedenog sportskog kolektiva tijekom prošle i ove kalendarske godine, te nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture koji su kao vanjski suradnici sudjelovali u aktivnostima kluba. Posebnim priznanjem nagrađena je naša škola, za sad već trogodišnju suradnju, promociju i popularizaciju atletike među srednjoškolskom populacijom učenika. Nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture dobili su zahvalnicu za suradnju, pomoć u promociji i sportskom razvoju atletičara i sveukupnom djelovanju kluba, dok je Branko Lončar (bivši učenik naše škole), dobio posebno priznanje kao najperspektivniji atletičar atletskog kluba AKOSI Agram.      

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 31. 10. 2018. 11:43

EUROPSKA NAGRADA PROJEKTU "MY WORK IS MY FUTURE"

https://www.google.hr/search?q=my+work+is+my+future+logo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi209a

Projekt "My work is my future" je dobio europsku nagradu, što znači da smo imali jedan od 20 najboljih projekata u Europi. U projektu je nositelj bila Slovačka, a partneri su bili iz Turske, Rumunjske, Velike Britanije i Hrvatske. Nasa škola je isticana kao partner koji je dao najveći doprinos ovom projektu, pa nam ova nagrada daje "vjetar u leđa" za ustrajavanje u novim projektnim  ciljevima.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 22. 8. 2018. 12:17

RECIKLASIČARI - ZA LJEPŠU NAŠU

Učenici naše škole sudjelovali su na ekološko - edukativnom glazbenom natječaju za djecu i mlade pod nazivom „Reciklasičari - za ljepšu našu“, koji je pokrenuo Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike. Ove godine Fond je pripremio posebno kreativan zadatak za sve natjecatelje. Riječ je o izradi glazbenih instrumenata od različitih vrsta otpada: papira, stakla, metala, plastike, tekstila i ostalog. U vrlo jakoj konkurenciji naši učenici su se plasirali među 30 najboljih. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 6. 6. 2018. 07:32

UDRUGA ŽMERGO

http://zmergo.hr/ (10.4.2018.)

Na drugom po redu video natječaju pod nazivom "Tanjur pun dobrote" Udruge Žmergo naši učenici su pobjedili u kategoriji "Naj solidarnija ideja". Video pogledajte na našem YouTube kanalu i razmislite što vi možete učiniti da se smanji bacanje hrane.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 10. 4. 2018. 12:44

NAGRADA DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE

Na županijskom natjecanju Državne uprave za zaštitu i spašavanje u likovnim radovima učenici naše škole osvojili su drugo mjesto, školska godina 2016./2017.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 3. 2. 2018. 13:18

NAŠI UČENICI SU OSVOJILI DRUGO MJESTO NA NATJEČAJU UDRUGE ŽMERGO

Ponosno objavljujemo kako su učenici naše škole osvojili drugo mjesto na natječaju Udruge Žmergo - EAThink2015 – Jedi lokalno, misli globalno! Bravo za učenike PSP-a i profesorice Andreu i Mariju.

Video pogledajte na našoj Youtube stranici.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 17. 3. 2017. 13:10

NAGRADA "OBOJI SVIJET ŠARENIM BOJAMA TOLERANCIJE"

Povodom Međunarodnog dana tolerancije i s ciljem podizanja svijesti, razvoja tolerancije, nenasilja te aktualnih problema današnje generacije mladih, kao i njihovih vizija budućnosti, Forum za slobodu odgoja organizirao je sedmu godinu zaredom natječaj „Oboji svijet šarenim bojama tolerancije“.

Memory ZAG, uradak učenika 2.B razreda, profesorica Marije Fridl-Grosicki i Andreje Mataković i instruktorice Anđelke Pavković osvojio je prvu nagradu u kateogoriji "Oboji svijet - inovacije".

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 15. 11. 2016. 12:59

14. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA GRADA ZAGREBA

Učenička zadruga "DAR-MAR" sudjelovala je 15. travnja 2016. na 14. smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba, koja je održana u Osnovnoj školi Gračani. Sudjelovalo je 35 učeničkih zadruga, a mi smo osvojili treće mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 15. 4. 2016. 13:59

NAGRADA HRABROG TELEFONA

U borbi protiv nasilja i govora mržnje na internetu koje je organizirao Hrabri telefon, priključila se i naša škola. Naš video uradak osvojio je prvu nagradu na natječaju "Sigurno surfaj - stop nasilju i govoru mržnje na internetu!". Video se nalazi na našem Youtube kanalu pod nazivom Naša škola surfa sigurno - A TVOJA? (ili samo kliknite na naziv videa). 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 11. 4. 2016. 12:49

NAGRADA "OTISAK SRCA"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva je u muzeju "Mimara" 12.12.2014. održala svečanu dodjelu godišnjih nagrada "Otisak srca" za volonterstvo. Zahvaljujemo im što su prepoznali kvalitetu našeg rada te nas nagradili za radionice s volonterima. Ova nagrada nam je veliki poticaj za daljnji, još bolji i kvalitetniji, rad.

Nagrada "Otisak srca" je vidljivi znak ljubavi s kojom učenici i profesori, zajedno s volonterima redovnih srednjih škola, izrađuju prekrasne radove na našim radionicama.

http://zaklada.civilnodrustvo.hr/category/102/subcategory/126/3683

   

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 12. 12. 2014. 13:19
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju