preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Nagrade školi

Projekti

Mreže

    

Sigurno surfanje

    

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 107440
Ovaj mjesec: 3175
Nagrade školi

NAGRADA DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE

Na županijskom  natjecanju Državne uprave za zaštitu i spašavanje u likovnim radovima učenici naše škole osvojili su drugo mjesto, školska godina 2016./2017.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 3. 2. 2018. 13:18

NAŠI UČENICI SU OSVOJILI DRUGO MJESTO NA NATJEČAJU UDRUGE ŽMERGO

Ponosno objavljujemo kako su učenici naše škole osvojili drugo mjesto na natječaju Udruge Žmergo - EAThink2015 – Jedi lokalno, misli globalno! Bravo za učenike PSP-a i profesorice Andreu i Mariju.

Video pogledajte na našoj Youtube stranici.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 17. 3. 2017. 13:10

NAGRADA "OBOJI SVIJET ŠARENIM BOJAMA TOLERANCIJE"

Povodom Međunarodnog dana tolerancije i s ciljem podizanja svijesti, razvoja tolerancije, nenasilja te aktualnih problema današnje generacije mladih, kao i njihovih vizija budućnosti, Forum za slobodu odgoja organizirao je sedmu godinu zaredom natječaj „Oboji svijet šarenim bojama tolerancije“.

Memory ZAG, uradak učenika 2.B razreda, profesorica Marije Fridl-Grosicki i Andreje Mataković i instruktorice Anđelke Pavković osvojio je prvu nagradu u kateogoriji "Oboji svijet - inovacije".

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 15. 11. 2016. 12:59

14. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA GRADA ZAGREBA

Učenička zadruga "DAR-MAR" sudjelovala je 15. travnja 2016. na 14. smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba, koja je održana u Osnovnoj školi Gračani. Sudjelovalo je 35 učeničkih zadruga, a mi smo osvojili treće mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 15. 4. 2016. 13:59

NAGRADA HRABROG TELEFONA

 

U borbi protiv nasilja i govora mržnje na internetu koje je organizirao Hrabri telefon, priključila se i naša škola. Naš video uradak osvojio je prvu nagradu na natječaju "Sigurno surfaj - stop nasilju i govoru mržnje na internetu!". Video se nalazi na našem Youtube kanalu pod nazivom Naša škola surfa sigurno - A TVOJA? (ili samo kliknite na naziv videa). 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 11. 4. 2016. 12:49

NAGRADA "OTISAK SRCA"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva je u muzeju "Mimara" 12.12.2014. održala svečanu dodjelu godišnjih nagrada "Otisak srca" za volonterstvo. Zahvaljujemo im što su prepoznali kvalitetu našeg rada te nas nagradili za radionice s volonterima. Ova nagrada nam je veliki poticaj za daljnji, još bolji i kvalitetniji, rad.

Nagrada "Otisak srca" je vidljivi znak ljubavi s kojom učenici i profesori, zajedno s volonterima redovnih srednjih škola, izrađuju prekrasne radove na našim radionicama.

http://zaklada.civilnodrustvo.hr/category/102/subcategory/126/3683

   

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 12. 12. 2014. 13:19
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju