preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Stručna praksa

Stručna praksa organizirana je ovisno o zanimanju učenika. Jedan dio učenika uključuje se na stručnu praksu kod privatnih poslodavaca, u obrtničke radionice, srednje strukovne škole, učeničke i umirovljeničke domove, a učenici u zanimanju pomoćni knjigoveža, pomoćni kuhar i slastičar i pomoćni konobar stručnu praksu imaju u školskoj knjigovežnici.

U školi je velika važnost pridana praćenju napredovanja učenika na stručnoj praksi. Svakom učeniku dodijeljen je profesor-pratitelj koji redovito obilazi učenika na mjestu stručne prakse, prati njegov napredak, surađuje s radnim instruktorom i pravodobnim i učinkovitim djelovanjem omogućava razvoj i usvajanje radnih vještina bitnih za rad u zanimanju, kao i socijalizaciju na radnom mjestu u budućnosti.  

Upute o stručnoj praksi za roditelje i učenike se nalaze OVDJE.

TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju