preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Mjesta stručne prakse i pratitelji

PRONALAŽENJE MJESTA STRUČNE PRAKSE I POTPISIVANJE UGOVORA O NAUKOVANJU

Prilikom upisa u Školu, preporučamo roditeljima učenika da pokušaju SAMI pronaći mjesto stručne prakse za svoje dijete.

Ukoliko roditelji pronađu radno mjesto na kojemu će dijete obavljati  praktičnu nastavu,  obavezno trebaju u Školu donijeti podsjetnicu ili ostale  tražene podatke o poslodavcu s kojim Škola i roditelj sklapaju ugovor o naukovanju (adresa, broj telefona, naziv obrta ili poduzeća, ime vlasnika itd.).  Ovi podatci potrebni su nam za provjeru uvjeta radnog mjesta i  pisanja Ugovora o naukovanju, ukoliko traženi uvjeti zadovoljavaju.

Napomena:

  • navedeno se ne odnosi na roditelje učenika koji izučavaju zanimanje pomoćni krojač i pomoćni galanterist (s obzirom da su za navedena zanimanja osigurana mjesta stručne prakse u Školi za modu i dizajn)

  • učenike koji obavljaju praksu u Strojarskoj tehničkoj školi F. Bošnjakovića i Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Sv. Duh (u 1.razredu)    

  • učenike koje Škola odmah upućuje na stručnu praksu na raspoloživa mjesta u učeničke domove ili domove za starije osobe     

  • dio učenika koji odlaze na praksu u Zrinjevac i Agronomski fakultet

     

                                                                                                           

Učenici koji izučavaju zanimanje pomoćni bravar, pomoćni vodoinstalater te pomoćni instalater grijanja i klimatizacije imaju osigurana mjesta stručne prakse u Strojarskoj  tehničkoj školi  F. Bošnjakovića i Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Sv. Duh tijekom 1. razreda, a tijekom 2. i 3. razreda roditelji trebaju pronaći novo mjesto stručne prakse u obrtničkim radionicama, poduzećima i drugo. Navedeni roditelji, trebaju donijeti podsjetnicu ili ostale  tražene podatke o poslodavcu s kojim Škola i roditelj sklapaju ugovor o naukovanju (adresa, broj telefona, naziv obrta ili poduzeća, ime vlasnika itd.).  Ovi podatci potrebni su nam za  provjeru uvjeta radnog mjesta i pisanje novog Ugovora o naukovanju, ukoliko traženi uvjeti zadovoljavaju.                                                                                                                                                                                                                                                     

Ukoliko roditelj nije u mogućnosti pronaći mjesto stručne prakse za svoje dijete, isto će učiniti Škola. Molimo roditelje da samostalno ne kupuju ugovore o naukovanju  jer Škola izrađuje vlastite primjerke ugovora, koje će Vam Vaše dijete donijeti na potpis. Informacije o sklapanju ugovora o naukovanju dobit ćete na prvom roditeljskom sastanku.

TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju