preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192795
Ovaj mjesec: 2932
Mjesta praktične nastave i pratitelji

PRONALAŽENJE MJESTA PRAKTIČNE NASTAVE I POTPISIVANJE UGOVORA O NAUKOVANJU

Prilikom upisa u Školu, preporučamo roditeljima učenika da pokušaju SAMI pronaći mjesto praktične nastave za svoje dijete.

Ukoliko roditelji pronađu radno mjesto na kojemu će dijete obavljati  praktičnu nastavu,  obavezno trebaju u Školu donijeti podsjetnicu ili ostale  tražene podatke o poslodavcu s kojim Škola i roditelj sklapaju ugovor o naukovanju (adresa, broj telefona, naziv obrta ili poduzeća, ime vlasnika itd.).  Ovi podatci potrebni su nam za provjeru uvjeta radnog mjesta i  pisanja Ugovora o naukovanju, ukoliko traženi uvjeti zadovoljavaju.

Napomena:

  • navedeno se ne odnosi na roditelje učenika koji izučavaju zanimanje pomoćni krojač i pomoćni galanterist (s obzirom da su za navedena zanimanja osigurana mjesta stručne prakse u Školi za modu i dizajn)
  • učenike koji obavljaju praksu u Strojarskoj tehničkoj školi F. Bošnjakovića i Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Sv. Duh (u 1.razredu)    
  • učenike koje Škola odmah upućuje na praktičnu nastavu na raspoloživa mjesta u učeničke domove ili domove za starije osobe     
  • dio učenika koji odlaze na praksu u Zrinjevac i Agronomski fakultet

     

                                                                                                           

Učenici koji izučavaju zanimanje pomoćni bravar, pomoćni vodoinstalater te pomoćni instalater grijanja i klimatizacije imaju osigurana mjesta praktične nastave u Strojarskoj  tehničkoj školi  F. Bošnjakovića i Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Sv. Duh tijekom 1. razreda, a tijekom 2. i 3. razreda roditelji trebaju pronaći novo mjesto praktične nastave u obrtničkim radionicama, poduzećima i drugo. Navedeni roditelji, trebaju donijeti podsjetnicu ili ostale  tražene podatke o poslodavcu s kojim Škola i roditelj sklapaju ugovor o naukovanju (adresa, broj telefona, naziv obrta ili poduzeća, ime vlasnika itd.).  Ovi podatci potrebni su nam za  provjeru uvjeta radnog mjesta i pisanje novog Ugovora o naukovanju, ukoliko traženi uvjeti zadovoljavaju.                                                                                                                                                                                                                                                     

Ukoliko roditelj nije u mogućnosti pronaći mjesto stručne prakse za svoje dijete, isto će učiniti Škola. Molimo roditelje da samostalno ne kupuju ugovore o naukovanju  jer Škola izrađuje vlastite primjerke ugovora, koje će Vam Vaše dijete donijeti na potpis. Informacije o sklapanju ugovora o naukovanju dobit ćete na prvom roditeljskom sastanku.

TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju