preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Motor Activity Trening Program

9. SUSRET MATP-a

24. svibnja 2019. u Kostreni je održan 9.  Državni susret MATP-a (Motor activity training program). Naši predstavnici Ana, Zdravko, Petar, Luka i Dario natjecali su se u sportskim poligonima s elementima sportova kroz koje su prezentirali vještine ruku, vještine nogu, te vještine kretanja. Prepuni dojmova s ovog lijepog natjecanja kući smo se vratili sa zlatnim medaljama.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 26. 5. 2019. 09:33

8. SUSRET MATP-a

25. svibnja 2018. sudjelovali smo na 8. susretu MATP-a koji se održao u Kostreni. Na sportskim poligonima natjecatelji su pokazali vještine ruku, nogu te vještine kretanja. Antonio, David, Gabrijel i Toma predstavljali su našu školu i kući su se vratili sa zlatnim medaljama. Bravo dečki!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 25. 5. 2018. 19:49

7. SUSRET MATP-a

26. svibnja 2017. sudjelovali smo na 7. susretu MATP-a (Motor activity training program), koji se održao u Kostreni. MATP su sportski poligoni u kojima natjecatelji prezentiraju vještine ruku, nogu te vještine kretanja. Ove godine uspješno su nas predstavljali učenici: David Smolić, Lovro Samardžić, Gabrijal Vezmarović i Gabrijel Grgečić i svi su se vratili kućama sa zlatnim medaljama. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 26. 5. 2017. 22:01

6. SUSRET MATP-a 2016.

20. svibnja 2016. ekipa naše škole sudjelovala je na 6. susretu MATP-a (Motor activity training program) koji se ove godine održao u Kostreni. Na ovom međunarodnom natjecanju sudjelovalo je 26 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, te Bosne i Hercegovine. Kroz sportske poligone natjecatelji su prezentirali vještine ruku, nogu, te vještine kretanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 21. 5. 2016. 08:43

DRŽAVNI SUSRET MATP-a 2015.

29. svibnja 2015. u dvorani Mladosti u Rijeci održan je 5. Državni susret MATP-a (Motor activity training program). Naši predstavnici Antonio, Matej, Krasnodar i Gabrijel natjecali su se u sportskim poligonima s elementima sportova kroz koje su prezentirali vještine ruku, vještine nogu, te vještine kretanja. Prepuni dojmova s ovog lijepog natjecanja kući smo se vratili sa zlatnim medaljama. Zahvaljujemo se našoj paraolimpijki Sandri Paović koja nam je omogućila odlazak na ovo veliko i vrlo važno natjecanje!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 2. 9. 2015. 07:54

DRŽAVNI SUSRET MATP-A 2014.

 

29. svibnja 2014.  učenici naše škole sudjelovali su na 4. Državnom susretu MATP-a održanom u Dvorani mladosti u Rijeci. MATP (Motor activity training program - program treninga motoričkih vještina) obuhvaća poligone s elementima sportova kroz  koje učenici prezentiraju vještine ruku, nogu, te vještine kretanja. Ove godine sudjelovalo je 29 ekipa s ukupno 200 sudionika iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Ova sportsko-rekreativna manifestacija bila je popraćena glazbenim programom, te nogometnom utakmicom NK Rijeke i Humanih zvijezda Hrvatske. Našu školu dostojno su predstavljali Antonio, Krasnodar, Gabrijel, David i Luka, a kući su se vratili sa zlatnim medaljama. Bravo dečki!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 1. 10. 2014. 23:00

3. DRŽAVNI SUSRET MATP-a

 

29. svibnja 2013. u Dvorani mladosti u Rijeci održan je 3. Državni susret MATP-a (motor activity training program), program Specijalne olimpijade na kojem su sudjelovali naši učenici: Ana Petrović, 3.K, Tijana Blažević, 1.K, Mario Kamenščak 3.A, Ivan Banjedvorec, 1.K i Gabrijel Grgečić, 1.K.  Natjecali su se u sportskom poligonu s elementima sportova kroz koje su prezentirali vještine ruku, nogu te vještine kretanja. Kući su se vratili sa zlatnim medaljama na kojima im čestitamo!

 

Na natjecanju je sudjelovalo preko 300 natjecatelja iz cijele Hrvatske, Slovenije, te Bosne i Hercegovine. Posebnost programa je druženje djece s Humanim zvijezdama Hrvatske, te humanitarna revijalna nogometna utakmica slavnih predvođenih Zvonimirom Bobanom i veterana NK Rijeke. Organizator ove manifestacije je Centar za rehabilitaciju Fortica – Kraljevica.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 28. 5. 2014. 14:49
 


TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju