preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Odbojka

PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI - TUŠKANAC 2017.

2. listopada 2017. sudjelovali smo na 11. Prvenstvu Hrvatske u odbojci za osobe s IT, koje se održalo na sportskom igralištu Centra Tuškanac. Organizator ovog natjecanja je Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Učenici naše škole osvojili su prvo mjesto, dok su učenice osvojile drugo mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 2. 10. 2017. 16:26

4. LJETNE IGRE SPECIJALNE OLIMPIJADE

Na 4. ljetnim igrama Specijalne olimpijade Hrvatske, koje su se održavale od 22.-24. rujna 2017. na Policijskoj akademiji i u dvorani "Vinko Bek",  učenici naše škole natjecali su se u združenoj odbojci i osvojili su treće mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 24. 9. 2017. 15:22

10. PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI 2016.

21. rujna 2016. sudjelovali smo na 10. prvenstvu Hrvatske u odbojci koje je održano na sportskim terenima Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac.  Učenici su osvojili zlato, a učenice srebro. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 21. 9. 2016. 20:47

9. PRVENSTVO RH U ODBOJCI - TUŠKANAC 2015.

Reprezentacija naše škole sudjelovala je 6. listopada 2015. na 9. Prvenstvu Hrvatske u odbojci koje je održano na igralištu Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac. Nastupili smo u ženskoj i muškoj konkurenciji i obje ekipe osvojile su srebrne medalje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 6. 10. 2015. 18:15

2. LJETNE IGRE SO - ZDRUŽENA ODBOJKA

Učenici naše škole sudjelovali su od 25. do 27. rujna 2015. na 2. ljetnim igrama Specijalne olimpijade Hrvatske. Natjecali su se u združenoj odbojci i osvojili su brončanu medalju. Partneri su im bili polaznici Policijske akademije.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 6. 10. 2015. 18:05

ZDRUŽENA ODBOJKA

https://www.google.hr/search?q=odbojka+clip+art&biw=1458&bih=624&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei

Učenici i učenice naše škole sudjelovali su 30. listopada 2014. na prvenstvu Hrvatske u združenoj odbojci, koje se održalo na sportskim terenima Doma za djecu i mladež Tuškanac. Partneri su nam bili polaznici i polaznice Policijske akademije. U jakoj konkurenciji  ženska i muška ekipa osvojile su zlatne medalje.  Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 6. 11. 2014. 19:55

PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI

https://www.google.hr/search?q=odbojka&biw=1479&bih=624&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UyokVPa8

Učenici naše škole sudjelovali su 25. rujna 2014. na 8. Prvenstvu Hrvatske u odbojci u organizaciji Doma za djecu i mladež Tuškanac, a pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. U jakoj konkurenciji naši učenici osvojili su prvo mjesto, dok su učenice osvojile drugo mjesto. Čestitamo našim odbojkašima!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 1. 10. 2014. 22:45

PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI

Učenice i učenici naše škole nastupili su 26. rujna 2013. na 7. Prvenstvu Hrvatske u odbojci koje se održalo na sportskom igralištu Doma Tuškanac. U jakoj konkurenciji muška reprezentacija škole osvojila je drugo mjesto, dok je ženska reprezentacija zauzela treće mjesto. Čestitamo!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 26. 9. 2013. 23:39

ODBOJKA - ISTANBUL 2013.

U Istanbulu-Turska, od 19.-23. lipnja 2013. godine u organizaciji Europske Specijalne Olimpijade održana je najveća sportska manifestacija takve vrste ove godine u Europi - 2013 European Unified Volleyball and Traditional Basketball Tournament, sa preko 230 natjecatelja iz 20 Europskih država. Natjecanje se odvijalo paralelno u košarci i turniru združene odbojke na kojem je nastupila i reprezentacija Hrvatske koju su sačinjavali etlete i partneri Centra za odgoj i obrazovanje iz Pule i naše Srednje škole, Centra za odgoj i obrazovanje, Zagreb, Zagorska 14. Našu školu su predstavljali učenici Dario Fazlović i Filip Borbaš, dvojica partnera bili su Bruno Grgurić i Zvonimir Budja te Davor Lukačević,prof. kao glavni trener. Nakon odigranih kvalifikacija - divizioniranja prvi dan turnira i dvije nerješene utakmice ( Njemačka i Srbija) svrstani smo u skupinu s Austrijom i Srbijom s kojima smo odigrali tri utakmice unutar skupine ne izgubivši pritom niti jedan set, te uvjerljivo osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju. Osim sportskog dijela svakako treba istaknuti i odličnu atmosferu koja je vladala unutar reprezentacije, zajednička druženja, šetnje i turistička razgledavanja prekrasnog Istanbula... 
 
 
                                                                                                                                                                                                                Davor Lukačević, prof.
  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 25. 6. 2013. 15:27

TURNIR U ODBOJCI

Učenice i učenici naše škole sudjelovali su 26. rujna 2012. na 6. SO Prvenstvu Hrvatske u odbojci koje se održalo na športskom igralištu Doma Tuškanac.

Ženska reprezentacija škole u sastavu: Alma Šečić, Pašana Šečić, Dijana Zelenbrz, Adriana Žerić, Iva Štefinovec, Ivana Marković, Magdalena Jurleka, Martina Kolar i Alisa Herceg osvojila je prvo mjesto.

Muška reprezentacija škole u sastavu: Franjo Zajec, Filip Borbaš, Marko Horvatić, Arben Bylykbashi, Matija Tokić, Neven Lončarek i Elvis Mirenić osvojila je drugo mjesto.

Čestitamo našim odbojkašima!!! smiley  :: opširnije :: objavio: Ksenija Pinterić  datum: 5. 12. 2012. 11:57
 


TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju