preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Skijanje

PRVENSTVO HRVATSKE U SKIJANJU 2020.

11. veljače 2020. na Sljemenu je održano  Prvenstvo Hrvatske u skijanju. Natjecanje je organiziralo Športsko društvo Specijalni športovi Luč pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske, u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom. Našu školu su predstavljala dva učenika: Roko B. osvojio je drugo mjesto, a Ante M. je osvojio prvo mjesto. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 11. 2. 2020. 16:03

PRVENSTVO HRVATSKE U ALPSKOM SKIJANJU 2019.

1. veljače 2019. održano je na Sljemenu Prvenstvo Hrvatske u alpskom skijanju za osobe s IT. Natjecanje je organiziralo Športsko društvo Specijalni športovi Luč pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske, u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom. Za našu školu su se natjecala dva učenika. Roko je osvojio zlato, a Ante srebro. Bravo dečki!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 2. 2. 2019. 00:06

PRVENSTVO HRVATSKE U SKIJANJU 2018.

1. veljače 2018. smo sudjelovali na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade u alpskom skijanju na Sljemenu, koje je organizirano u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom. Našu školu  predstavljali su: Stjepan Mirenić, koji je u vrlo jakoj konkurenciji osvojio prvo mjesto i Roko Bobok, koji je osvojio treće mjesto. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 1. 2. 2018. 15:43

ZIMSKE IGRE SPECIJALNE OLIMPIJADE - AUSTRIJA 2017.

Učenici naše škole sudjelovali su na Zimskim igrama Specijalne olimpijade u Austriji i postigli su zapažene rezultate. Tomislav Mužar osvojio je zlatnu medalju u veleslalomu, Anamarija Pajur srebro u veleslalomu i Zvonimir Marinac broncu u slalomu. 

U skijaškom trčanju Karlo Fotović je osvojio srebro na 1000 metara, Ilija Pavić broncu na 500 i na 1000 metara i Maja Horvat broncu na 500 metara.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 29. 3. 2017. 22:53

DRŽAVNO PRVENSTVO U ALPSKOM SKIJANJU 2017.

24. veljače 2017. sudjelovali smo na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade u alpskom skijanju na Sljemenu, koje je organizirano u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom. Našu školu je predstavljao Stjepan Mirenić koji je u vrlo jakoj konkurenciji osvojio prvo mjesto. Osim Stjepana sudjelovali su Tomislav Mužar, Zvonimir Marinac i Anamarija Pajur. Oni su skijali za Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac i postigli su zapažene rezultate. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 24. 2. 2017. 16:05

DRŽAVNO PRVENSTVO U ALPSKOM SKIJANJU 2016.

Od 16. do 19. prosinca 2016. u austrijskom skijalištu Lachtalu održane su pripreme skijaške reprezentacije za Specijalne zimske olimpijske igre u Schladmingu 2017. i Državno prvenstvo u alpskom skijanju u organizaciji Specijalne olimpijade Hrvatske. Našu školu je predstavljao Stjepan Mirenić koji je osvojio srebrnu medalju. Za Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac na Državnom prvenstvu su nastupili naši učenici Zvonimir Marinac i Tomislav Mužar koji su osvojili zlatne medalje i Anamarija Pajur koja je osvojila brončanu medalju. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 20. 12. 2016. 06:22

PRVENSTVO HRVATSKE U ALPSKOM SKIJANJU ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA - SLJEME 2013.

Učenica Petra Šumonja, 2.C, osvojila je 14. ožujka 2013. drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske u veleslalomu. Na natjecanju je sudjelovalo preko 20 natjecatelja iz cijele Hrvatske.  Čestitke na osvojenoj srebrnoj medalji!

U organizaciji Sportskog društva specijalnih sportova Stančić i pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske, a u suradnji sa Skijaškim savezom Hrvatske održano je prvenstvo na kojem je po prvi put sudjelovala i naša Škola.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 16. 3. 2013. 09:47
 


TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju