preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 241071
Ovaj mjesec: 1559
RADIO MARIJA

NAŠA ŠKOLA U ETERU RADIO MARIJE

Od školske godine 2015./2016. naša škola je dobila svoje mjesto i u eteru Radio Marije. Svake treće nedjelje u mjesecu naši su profesori, učenici i njihovi roditelji te bivši učenici, ali i prijatelji Škole, u emisiji ''Škola za bolji život '' predstavljali naš rad i slušatelje upoznavali s problematikom, ali i rješenjima u sustavu školovanja učenika s teškoćama. Kroz sat vremena ugodnog druženja, u svakoj smo emisiji govorili o uspjesima naših učenika, njihovim aktivnostima,  o izazovima školovanja, o nagradama koje smo osvajali, ali smo i slušatelje upoznavali s načinima rada i organizacijom rada škole. Teme emisija i naše drage goste koji su gostovali kroz mjesece snimanja emisija pročitajte u nastavku.

Velika nam je čast da je upravo naša emisija odabrana za nagradni natječaj pod nazivom Magistra vitae, a za to su zaslužni, kako voditeljica i urednica prof. Maja Postoglu, tako i gosti svake emisije. Veselimo se sljedećim javljanjima u eteru Radio Marije. Slušajte nas na frekvencijama 96,4 MHz i 106,8 MHz. Do slušanja! 

---------------

U školskoj godini 2016./2017. voditeljice emisije su profesorice Maja Postoglu i Jasenka Šebečić. Od veljače 2017. godine emisija je uvrštena u ciklus emisija Nadom nošeni i može se poslušati naknadno na web stranici Radio Marije u rubrici arhiva emisija.

http://www.radiomarija.hr/Program/Arhiva-emisija.aspx

---------------

U školskoj godini 2017./2018. došlo je do promjene voditelja emisije. Od rujna emisiju vode Jasenka Šebečić i vjeroučitelj škole Nenad Palić. Vesele nas nove i osvježene emisije i teme koje ćemo vam prezentirati i ove školske godine!

---------------

U školskoj godini 2018./2019. došlo je do promjene voditelja emisije. Od rujna emisiju vode Jasenka Šebečić i vjeroučitelj škole Vinko Jelušić. Veselimo se novim snimanima, emisijama i druženjima!

----------------

I nadalje, u školskoj godini 2019/20 slušamo emisiju koje vode vjeroučitelj Vinko Jelušić i nastavnica Jasenka Šebečić. 

----------------

U školskoj godini 2020/21 voditelj radio emisije ostaje vjeroučitelj Vinko Jelušić koji pomno prati i snima događanja u našoj školi te ih spretno i vješto pretvara u sjajne radio emisije. Slušajte nas i dalje!

----------------

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Vidović   datum: 17. 6. 2016.

TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju