preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 249616
Ovaj mjesec: 1325
Riječ ravnateljice

KRAJ ŠKOLSKE GODINE

Dragi učenici, roditelji, kolegice i kolege i djelatnici škole,

Ovu školsku godinu zakoračili smo vrlo hrabro, „punim jedrima“ naprijed. „Svakog dana u svakome pogledu sve više napredujemo“. U prvom redu zahvaljujući velikom trudu i zalaganju svih uključenih: učenika, roditelja, profesora, administrativnog i tehničkog osoblja, koji svatko u svome dijelu doprinose poboljšanju kvalitete rada u školi.

Kao ravnateljica „sve vidim i čujem“, pa tako svaki uspjeh u radu učenika ili nastavnika pohvalim i podržim svim srcem. Teško je nabrojiti sve naše uspjehe ove školske godine. Bilo ih je mnogo: sportski uspjesi, nastupi dramske družine, zbora i plesne družine, prodajne izložbe učeničke zadruge „DAR-MAR“, školske knjigovežnice i učenika radnog osposobljavanja. Ekološki tim je zasjao u punom sjaju potaknuvši učenike, nastavnike i roditelje na očuvanje okoliša i recikliranje. 

Također bih pohvalila učenike koji su se iskazali volontiranjem u školi u okviru praktične nastave ili izrade završnog rada. Na taj način će zauvijek ostaviti školi „svojih ruku djelo“.

Škola se ističe i po brojnim projektima: Karaoke, Dan međusobnog pomaganja, Dan otvorenih vrata, Dan darovitih učenika, Dan zahvalnosti za plodove zemlje i očuvanje tradicije, Planinarenje, Projekt „Pis“ …

Projekti se održavaju prvenstveno velikim zalaganjem i optimizmom kreativnih nastavnika i učenicima koji spremno prihvaćaju izazove koji se pred njih postavljaju. Sudjelovali smo u projektu „Večernjeg lista“, kao škola predstavnik Grada Zagreba u izradi najdulje božićne čestitke. U sklopu međunarodne suradnje ove škole, posjetilo nas je devet ravnatelja srednjih škola iz Belgije, koje smo oduševili svojom toplinom i kreativnim potencijalima. Sve posjetioce smo oduševili prezentacijom  za Dan otvorenih vrata škole, čime se nadamo većem broju upisanih učenika iduće školske godine.

Projektom „I to smo mi“  želimo pokazati kako i učenici koji nisu uvijek najbolji u učenju ili ponašanju, mogu biti u nečemu izvrsni, jer svatko zaslužuje još prilika i poticaja, kako bi promijenio i poboljšao svoje ponašanje.

Na kraju maturantima želim sve najbolje u budućem životu, a svima ostalima vesele i ugodne praznike te da se odmoreni i osnaženi vratite ponovno u školske klupe u rujnu.

Srdačan pozdrav!

                                                                                             Vaša ravnateljica

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Vidović   datum: 9. 7. 2014.

TražilicaSigurnost u školi


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju