preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 230154
Ovaj mjesec: 2616
Korisni savjeti za roditelje

Kako zaštititi djecu na internetu - upute HAKOM-a

Dragi roditelji,

zaštita djece u stvarnom životu, kao i na internetu, svakom je roditelju prioritet. Hrvatska agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) izdala je nekoliko publikacija s korisnim uputama. 

 


Ministarstvo znanosti i obrazovanja proslijedilo je školama poveznice publikacija HAKOM-a koje su vezane uz zaštitu djece na Internetu te vam ih ovim putem prosljeđujemo. Publikacije su dostupne na poveznici https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504, a video sadržaj "Kako zaštiti djecu na internetu" je dostupan na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss .

U interesu djece, roditelji i nastavnici trebaju se informirati o tome kako ih zaštititi. U današnje vrijeme mladi znaju više o tehnologijama od svojih roditelja. Stoga je dobro proučiti upute Agencije koja se bavi upravo zaštitom djece u svijetu tehnologije i doskočiti opasnostima koje im u tom svijetu prijete.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Maja Postoglu   datum: 18. 12. 2019.

COVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju