preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192760
Ovaj mjesec: 2897
O školi

KAKVA SMO ŠKOLA?

Trogodišnja strukovna škola koja odgaja i obrazuje mladež s posebnim obrazovnim potrebama.

TKO SE MOŽE UPISATI U NAŠU ŠKOLU?

Učenici koji su osnovnu školu završili po posebnom programu te iznimno učenici  koji su je završili po prilagođenom programu.

 

 

RIJEČ RAVNATELJICE

Dragi sadašnji i budući učenici, poštovani roditelji, cijenjene kolegice i kolege,

čast mi je i zadovoljstvo predstaviti se kao nova ravnateljica škole. Ujedno se zahvaljujem dosadašnjem ravnatelju prof. Darku Klobučaru na predanom vođenju škole tijekom šesnaestogodišnjeg mandata. Ravnatelju želimo sve najbolje u mirovini, a meni kao novoj ravnateljici preostaje nastaviti zalaganje za dobrobit učenika i njihov uspješan odgoj i obrazovanje.

Naša škola ima iznimno mjesto u odgajanju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju. Naši učenici i njihovi roditelji trebaju vjerovati kako te teškoće nisu ono što ih određuje i po čemu ih se procjenjuje. Moja misija i vizija škole u budućnosti u skladu s time je: razumijevanjem i potporom odgajati i obrazovati učenike za život. Zalagati  se za školovanje djece u onim obrazovnim sredinama koje im pružaju maksimalne mogućnosti da se razvijaju i usavršavaju svoje emocionalne, socijalne i kognitivne vještine, znanja i navike i steknu kompetencije koje će im omogućiti kvalitetno uključivanje u društveni život i svijet rada.

Vjerujem da naše vrijeme tek dolazi zahvaljujući vrijednim, predanim i marljivim profesorima i djelatnicima škole punim razumijevanja i pedagoškog optimizma.

Ovim putem pozivam sve učenike, roditelje i djelatnike na suradnju i doprinos u stvaranju promjena kojima ćemo osiguravati maksimalnu podršku jedni drugima kao partneri-suradnici na zajedničkom putu odgoja i obrazovanja sadašnjih i budućih učenika.

Ugodne i vesele praznike i vidimo se na jesen odmoreni i osnaženi za učenje, rad, nove ideje i promjene!

 

Srdačno vas pozdravlja vaša ravnateljica!

 mr.sc. Đana Baftiri

Zagreb, 27.6.2013.

 TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju