preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
O školi

KAKVA SMO ŠKOLA?

Trogodišnja strukovna škola koja odgaja i obrazuje mladež s posebnim obrazovnim potrebama.

TKO SE MOŽE UPISATI U NAŠU ŠKOLU?

Učenici koji su osnovnu školu završili po posebnom programu te iznimno učenici  koji su je završili po prilagođenom programu.

 

 

RIJEČ RAVNATELJICE

Dragi sadašnji i budući učenici, poštovani roditelji, cijenjene kolegice i kolege,

čast mi je i zadovoljstvo predstaviti se kao nova ravnateljica škole. Ujedno se zahvaljujem dosadašnjem ravnatelju prof. Darku Klobučaru na predanom vođenju škole tijekom šesnaestogodišnjeg mandata. Ravnatelju želimo sve najbolje u mirovini, a meni kao novoj ravnateljici preostaje nastaviti zalaganje za dobrobit učenika i njihov uspješan odgoj i obrazovanje.

Naša škola ima iznimno mjesto u odgajanju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju. Naši učenici i njihovi roditelji trebaju vjerovati kako te teškoće nisu ono što ih određuje i po čemu ih se procjenjuje. Moja misija i vizija škole u budućnosti u skladu s time je: razumijevanjem i potporom odgajati i obrazovati učenike za život. Zalagati  se za školovanje djece u onim obrazovnim sredinama koje im pružaju maksimalne mogućnosti da se razvijaju i usavršavaju svoje emocionalne, socijalne i kognitivne vještine, znanja i navike i steknu kompetencije koje će im omogućiti kvalitetno uključivanje u društveni život i svijet rada.

Vjerujem da naše vrijeme tek dolazi zahvaljujući vrijednim, predanim i marljivim profesorima i djelatnicima škole punim razumijevanja i pedagoškog optimizma.

Ovim putem pozivam sve učenike, roditelje i djelatnike na suradnju i doprinos u stvaranju promjena kojima ćemo osiguravati maksimalnu podršku jedni drugima kao partneri-suradnici na zajedničkom putu odgoja i obrazovanja sadašnjih i budućih učenika.

Ugodne i vesele praznike i vidimo se na jesen odmoreni i osnaženi za učenje, rad, nove ideje i promjene!

 

Srdačno vas pozdravlja vaša ravnateljica!

 mr.sc. Đana Baftiri

Zagreb, 27.6.2013.

 TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju