preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Služba praćenja socijalizacije i zapošljavanja

Školska godina 2020./2021.

Dragi naši bivši učenici,

počela nam je nova školska godina, malo drugačija nego sve prethodne. Služba praćenja je u Školi svaki dan, ali u Školu ne možete doći bez najave i dogovora sa mnom.

Vidim da vas se dosta već koristi mailom i možemo tako komunicirati. Moja mail adresa je na web stranici Škole, ali evo je i ovdje: tamara.beric-blazic@ss-czoio.hr

Služba radi ponedjeljkom i srijedom popodne - od 11.30, a utorkom i četvrtkom ujutro - od 7.30. Javite se na broj 091-3643-322. Nemojte slati SMS poruke!

Želim vam svima puno uspjeha u traženju zaposlenja, onima koji rade da budu vrijedni, da uče nove vještine i napreduju, a svima vam želim da budete sretni, zdravi i zadovoljni.

Vaša Služba praćenja, prof. Tamara Berić Blažić

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 22. 9. 2020. 11:06

SLUŽBA PRAĆENJA PONOVO U ŠKOLI

Dragi naši bivši i sadašnji učenici,

od utorka 23.6. ponovo smo u Školi te me možete kontaktirati na školski telefon ili mobitel. Obavezno se javite prije dolaska jer uvijek vrijede određena pravila prilikom ulaska u prostorije Škole kojih se svi moramo pridržavati. 

Nadam se da ste svi dobro i se uskoro čujemo.

Prof. Tamara Berić Blažić

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 19. 6. 2020. 15:46

NASTAVA OD KUĆE - SLUŽBA PRAĆENJA OD KUĆE

Dragi bivši i sadašnji učenici,

u vrijeme kada smo svi doma, i bolje da ostanemo doma, javljam vam se da vas podsjetim da mi se možete obratiti na e-mail adresu: tamara.beric-blazic@ss-czoio.hr.

Nadam se da ste svi dobro i da je većina vas koji ste radili zadržala radno mjesto unatoč ovoj specifičnoj situaciji u kojoj smo se svi našli. 

Vjerujem da ćemo se što prije svi vratiti uobičajenom ritmu i životu, s novim navikama, oprezniji i pažljiviji jedni prema drugima. Do tad, budite dobro i zdravo, ostanite doma i pomozite drugima oko sebe, ali poštujte pravila i upute koje nam svima daju stručni ljudi.

Svi vi koji još uvijek odlazite na svoja radna mjesta, čuvajte sebe i druge.

Sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da se uskoro čujemo, a i vidimo,

Tamara Berić Blažić, prof.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 3. 4. 2020. 09:44

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2019./2020.

Dragi naši bivši učenici,

vjerujem da ste svi dobro, neki od vas ljeto su proveli radno, a neki su se odmorili i sad sigurno kreću u potragu za zaposlenjem.

Želim vam svima puno sreće, uspjeha i zadovoljstva u pronalasku  posla i budućem radu, a ukoliko vam zatreba pomoć, savjet ili informacija, slobodno se javite Službi praćenja u Školi. Neki od vas već su došli do Škole, a sve vas ostale nazvat ću tijekom jeseni.

RADNO VRIJEME Službe praćenja u novoj školskoj godini

srijeda    9-11  i prema dogovoru

Pozdrav svima i čujemo se,

Tamara Berić Blažić, prof.def.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 16. 9. 2019. 12:40

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2018./2019.

Dragi bivši učenici, roditelji i udomitelji,

Služba praćenja u Školi i ove školske godine radi kao i prošle godine.

utorkom  8 -12

srijedom 13-18    i prema dogovoru, obzirom da Služba ostale dane radi različito u A i B turnusu

Nazovite Školu na telefon 01-3643-437 ili mob. 091-3643-322. Upite možete slati i mailom na mail adresu: tamara.beric-blazic@ss-czoio.hr

Veselimo se budućoj suradnji i želimo svima puno uspjeha u životu i radu i u ovoj, novoj školskoj godini.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 21. 9. 2018. 11:45

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2017./2018.

Dragi bivši učenici i roditelji,

radno vrijeme Službe praćenja u novoj školskoj godini je utorkom od 8 do 12 i srijedom od 14 do 18.

Za ostale dane prema dogovoru.

Kontakti Službe praćenja:

Mobitel: 091-3643-322

Telefon: 01-3643-437

e-mail: tamara.beric-blazic@ss-czoio.ht

Obratite nam se ako Vam je potrebna informacija o natječajima, pomoć oko slanja životopisa i zamolbe mailom, pomoć oko ostvarivanja prava na Naknadu do zaposlenja. Također nam se slobodno obratite ako Vam treba informacija oko uključivanja u radionice, Udruge i sl. 

Veselimo se budućoj suradnji,

Tamara Berić Blažić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 21. 9. 2017. 14:42

NOVOSTI U SLUŽBI PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2016./2017.

Dragi bivši učenici i roditelji,

od ove školske godine Služba praćenja nalazi se na međukatu pored zbornice, u prostoriji s pedagogom Škole.

Termini za dolaske su ponedjeljak 15 - 18 sati i utorak  8 - 11 sati te prema dogovoru!

Molim vas da prije dolaska nazovete na telefon 01-3643-437 ili mobitel 091-3643-322. Sve novosti Službe bit će objavljene na web stranici Škole i na FB Škole.

Želim vam svima što brže nalaženje zaposlenja, a svima koji već radite da budete zadovoljni i marljivi na svom radnom mjestu!

Tamara Berić Blažić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 7. 9. 2016. 16:00

POTRAŽIMO POSAO ZAJEDNO

Dragi bivši učenici,

Služba vas poziva da se javite i dođete u Školu kako bi zajedno potražili posao. Mnogi od vas i sami traže posao, ali mnogi čekaju da im se javi Burza.

Sjetite se - morate biti uporni i ne odustati!

Nije lako pronaći posao, ali morate se i sami aktivno uključiti u potragu!

Radno vrijeme Službe praćenja:

pon i sri    7.30 - 13.30

uto i čet    13 - 19

Pozdrav i nadam se da se uskoro vidimo, prof. Tamara Berić Blažić

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 20. 1. 2016. 11:18

OBAVIJEST

Dragi učenici,

Služba praćenja neće raditi u tjednu od 23. do 27.11. zbog odlaska prof. Berić Blažić u Poljsku na sudjelovanje u projektu "My work is my future".

Vidimo se ponovo u ponedjeljak, 30.11.2015. kada je Služba otvorena za sva vaša pitanja!

Tamara Berić Blažić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Berić-Blažić  datum: 18. 11. 2015. 12:29

SLUŽBA PRAĆENJA U ŠK.GOD. 2015./2016.

Dragi sadašnji i bivši učenici,

u ovoj školskoj godini Službu praćenja preuzela je prof. Tamara Berić Blažić (umjesto prof. Maje Postoglu).

Službi praćenja slobodno se obratite za sva pitanja i probleme vezane uz zaposlenje ili svakodnevni život nakon školovanja.

Radno vrijeme: pon. i sri. 7.30-13.30

                       uto. i čet. 13-19 sati

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 28. 10. 2015. 08:42

O SLUŽBI PRAĆENJA

Zaposlenje u životu svakog čovjeka, a posebno mladog, igra važnu ulogu, kako za mladog čovjeka osobno, tako i za njegovu obitelj, a prijelazno razdoblje od završetka školovanja do zaposlenja posebno je stresno. Kako bi to razdoblje prelaska iz škole u radnu sredinu za učenike protekao bez većih frustracija i kako bi postigli što bolji uspjeh u zapošljavanju, u školi djeluje Služba praćenja tijeka socijalizacije i zapošljavanja radi pružanja pomoći pri zapošljavanju, pri ostvarivanju prava u razdoblju prije pronalaska posla te savjetodavnih i drugih oblika pomoći učenicima i roditeljima u rješavanju problema u svezi zaposlenja, a po potrebi i drugim životnim prilikama.

Prije svega, zadatak je Službe praćenja osigurati uvjete da svi učenici nakon završetka osposobljavanja ostvare svoja prava na novčanu naknadu do zaposlenja i što se brže i uspješnije uključe u traženje zaposlenja te ga na kraju pronađu i zadrže.

 Aktivnosti koje se pritom provode jesu provođenje radionica za učenike završnih razreda u kojima se obrađuju teme: što nakon završetka školovanja, pisanje životopisa, zamolbi, intervju za posao, gdje pronaći natječaj za posao i sl., upućivanje na obavljanje potrebnih radnji radi ostvarivanja prava nakon završetka školovanja, praćenje i pomoć prilikom prijavljivanja na HZZ i CZSS te ostvarivanje prava, roditeljski sastanci s roditeljima učenika završnih razreda, informiranje bivših učenika o slobodnim radnim mjestima te pomoć u kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena tijekom nezaposlenosti.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 26. 5. 2015. 12:05

Što nakon školovanja

Nakon završetka obrazovanja mladi ljudi mogu raditi mnogo toga. Mogu sjediti kod kuće i čekati da ih netko nazove za posao i ne raditi ništa. Ili mogu po cijele dane gledati sve serije koje se prikazuju na TV-u i znati baš sve što se u njima događa.Zvuči li to dobro? Naravno da ne!

 

Dakle, što raditi i kuda krenuti?

* Oni koji žele mogu nastaviti školovanje u nekoj drugoj školi. Ovo je za one koji imaju volje, želje i sposobnosti još koju godinu marljivo učiti i steći nova znanja.

* Mogu pronaći posao i početi raditi. To nije baš sasvim lako, ali je moguće uz malo truda. Naša školska služba praćenja zapošljavanja bivšim učenicima pomaže pri pronalaženju posla. Dakle, ako želite posao a ne znate gdje i kome se obratiti, dođite u školu i pomoći ćemo vam! Zajedno ćemo pronaći posao, a onda to i proslaviti zajedno.

* Mogu se uključiti u razne kreativne radionice ili sportske družine gdje će zabavno i korisno provoditi slobodno vrijeme. Tu je i naša školska zadruga koja prima bivše učenike na zajednička kreativna i vesela druženja, ali i mnoge druge udruge koje organiziraju besplatne radionice i druženja.

Za sve detalje bivši učenici slobodno se mogu javiti u školu. Njihovi profesori ih nisu zaboravili i uvijek su im spremni pomoći.

Također nas možete naći na Facebook stranici i povezati se s nama za sva pitanja, prijedloge i novosti o raznim poslovima i projektima na: http://www.facebook.com/pracenjeucenika

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 26. 5. 2015. 12:04

NOVI NAČIN POVEZIVANJA UČENIKA I SLUŽBE PRAĆENJA

 

Od danas se učenici i bivši učenici škole, kao i njihovi roditelji i svi zainteresirani mogu povezati sa Službom praćenja zapošljavanja i pružanja podrške pri zapošljavanju putem Facebook stranice: http://www.facebook.com/pracenjeucenika .

Putem stranice će se redovito ažurirati vijesti, objavljivati mogućnosti zaposlenja i uključivanja u projekte te će se putem osobnih poruka kontaktirati s učenicima koji su u potrazi za zaposlenjem ili imaju određeni problem u kojem im može pomoći Služba praćenja.

Sve vas pozivamo da nas nađete, lajkate i dodate kao prijatelje na Facebook listu prijatelja.

Povežimo se moderno!

Vaša Služba praćenja

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 3. 5. 2013. 11:42

ODRŽAN ZAVRŠNI RODITELJSKI SASTANAK Vijest ima dokument u privitku

U Školi je 30. travnja u 18 sati održan roditeljski sastanak za roditelje učenika završnih razreda na kojem je bilo riječi o pravima i obvezama učenika nakon završetka školovanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 3. 5. 2013. 09:21

Roditeljski sastanak za završne razrede

Roditeljski sastanak za roditelje učenika završnih razreda održat će se 30. travnja. Na roditeljskom sastanku roditeljima će biti prezentirano i pojašnjeno što učenici moraju učiniti nakon zavšetka školovanja, a da bi ostvarili sva svoja prava te će biti predstavljene aktivnosti Službe praćenja u koje od jeseni mogu uključiti svoju djecu, a s ciljem što uspješnijeg i što skorijeg zapošljavanja. Pisani podsjetnik o tome što je potrebno učiniti nakon zavšetka školovanja učenici će dobiti uz završnu svjedodžbu, a također će biti moguće skinuti isti podsjetnik i na službenim stranicama Škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 18. 4. 2013. 13:18

PREDAVANJE ZA RODITELJE - POSLOVNI BONTON Vijest ima dokument u privitku

Dana 15. studenog 2012. održano je predavanje za roditelje učenika III. razreda na temu problema u ponašanju u školi i njihove veze sa kasnijim problemima na poslu. Predavanju je nazočilo četrdesetak roditelja.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 18. 2. 2013. 16:01

ZAVRŠETAK ŠKOLOVANJA - I ŠTO SAD? Vijest ima dokument u privitku

Održan je roditeljski sastanak za roditelje učenika završnih razreda, pod naslovom ''Završetak školovanja - i što sad?''

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 9. 12. 2013. 16:03
 


TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju