preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 168015
Ovaj mjesec: 3509
Vijesti

EMISIJA NA RADIO MARIJI

Dragi učenici, roditelji i prijatelji naše škole,

u nedjelju, 28. travnja 2019. u 16 sati poslušajte na Radio Mariji emisiju „Škola za život“ iz ciklusa emisija „Nadom nošeni“. U njoj će biti riječi o sudjelovanju naših učenika na natjecanju pomoćnih kuhara i slastičara u Bjelovaru, o sportskim uspjesima. Bit će riječi o uvijek aktivnoj učeničkoj zadruzi DAR-MAR, o humanitarnoj akcija koja nosi naziv „Pet kuna za četiri sestre“. Spomenut ćemo putovanje pet naših profesora i jedanaest učenika u Francusku u blizinu Toulouseu-a.

Najveći dio emisije bit će posvećen državnom natjecanju za pomoćne cvjećare i smotri radova učenika s teškoćama.

U emisiji sudjeluju: mr. sc. Đana Baftiri, ravnateljica škole, prof. Sanja Prah, voditeljica učeničke zadruge „DAR –MAR“, prof. Marija Tomašević, prof. Tea Martinić, prof. Dijana Matić, dipl. ing. agr., Antonio... Voditelj je vjeroučitelj Vinko Jelušić.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 27. 4. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju