preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Kutak za roditelje

Poštovani roditelji,

 

ovaj dio  WEB stranica posvećen je upravo Vama čija su djeca postala naši učenici. Želja nam je da svoje školovanje završe uspješno, a kako je važan preduvjet za to dobra suradnja učenika, roditelja i škole, nadamo se da ćemo ovim kratkim informacijama pomoći svima nama, a osobito Vašoj djeci.

Koliko god vremena nastavnici provodili s Vašom djecom u školi i što god radili da ih odgoje u duhu tolerancije, međusobnog uvažavanja i poštivanja, presudnu ulogu u razvijanju ljudskih vrijednosti ipak ima njihova obitelj - roditelji, skrbnici, bake i djedovi, oni s kojima su odrasli.

Stoga mi, roditelji i nastavnici zajedno, u želji da  usmjerimo Vašu djecu ka pronalaženju pravih životnih vrijednosti trebamo biti partneri i primjerom pokazati što je to timski rad i što nam on dobroga donosi. Zajedničkom suradnjom, iskrenošću, međusobnim povjerenjem i uvažavanjem možemo učiniti puno dobroga za „našu“ djecu.

Zato su veoma važni redoviti susreti roditelja s  razrednikom na roditeljskim sastancima i, prema potrebi, na pojedinačnim informacijama.

 

 

Na roditeljskim sastancima razmjenjujemo važne informacije koje se tiču cijelog razreda. Ovdje možete čuti razne koriste savjete, možemo se međusobno bolje upoznati i poboljšati suradnju,  možete porazgovarati s drugim roditeljima i razmijeniti iskustva s obzirom na to da odgajate djecu iste dobi i vrlo sličnih interesa.

Pojedinačni razgovori prigoda su da redovito pratite napredovanje svoga djeteta i da, ukoliko se pojave određeni problemi, odmah zajednički djelujemo i riješimo ih.

Želite li doći u školu, a vrijeme određeno za informacije vam nikako ne odgovara, najavite se i dogovorite neko drugo vrijeme koje će razrednik ili stručni suradnik Škole posvetiti samo Vama.

Na stranicama se nalaze rasporedi informacija razrednika,  obavijesti o roditeljskim sastancima te neki sadržaji vezani uz odgoj i odrastanje djece.

 

 

O NAMA

Naša  škola namijenjena je mladeži s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama, odnosno učenicima koji imaju teškoća u učenju.

Svojim učenicima nastojimo prenijeti znanja i kompetencije za rad kako bi mogli uspješno konkurirati na tržištu rada. Nakon završetka školovanja, školska služba za praćenje učenika pomaže im korisnim savjetima i radionicama da se što uspješnije snađu i da lakše nađu željeno zaposlenje ili ih upućuje  kako se doškolovati ili možda  upisati program prekvalifikacije.

U školi djeluje stručni tim (pedagog, socijalni radnik, logoped, defektolog) koji pomaže u rješavanju specifičnih problema svakog pojedinog učenika.

U školi se učenicima nudi niz  izvannastavnih aktivnosti poput novinarske, informatičke, dramske i karitativne  družine, razne sportske aktivnosti, rad s glinom i drugim materijalima u školskoj zadruzi, zbor,  natjecanje u karaokama...

Osim obrazovanju, jednaka se pažnja posvećuje i odgojnom radu i razvoju komunikacijskih i socijalnih vještina jer želimo da Vaša djeca stasaju u sretne, odgovorne i sigurne mlade ljude.

Svoje učenike prihvaćamo s mnogo razumijevanja i iskrenosti. Rad se temelji na međusobnoj suradnji i poštovanju te poticanju na odgovorno ponašanje s ciljem formiranja cjelovite i samostalne osobe.

Podržite svoju djecu u odgovornom ponašanju prema sebi, Vama roditeljima i prema nastavnicima. Naglasite im važnost redovitog pohađanja nastave i izvršavanja svih učeničkih obveza.

 

Uz zajedničku suradnju uspjeh zasigurno neće izostati!

 

Veselimo se radu s Vašom djecom, suradnji s Vama i svima želimo puno uspjeha u školskoj godini!

 
TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju