preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Nagrade školi

Projekti

Mreže

    

Sigurno surfanje

    

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 138132
Ovaj mjesec: 1820
Karitativna skupina

AKTIVNOSTI KARITATIVNE SKUPINE 2017.

Učenici polaznici karitativne skupine tijekom dva tjedna su vrijedno prikupljali pomoć (kava, čaj, slatkiši, tople čarape itd.), koju smo 20. prosinca 2017.  odnijeli u Pučku kuhinju Misionarki ljubavi - Sestara Majke Terezije. Mihaela, Jelena i Branko su zatim u pratnji profesorice pomagali pripremiti ručak, podijeliti ga brojnim posjetiteljima u potrebi te na kraju pospremiti prostor. Sve je prošlo u izuzetno ugodnoj atmosferi i vedrom raspoloženju! Družili smo se s našim omiljenim glumcem Krunom Bakotom i drugim volonterima, a od sestara Majke Terezije smo na poklon dobili prigodni poklončić - malenog Isusa na slamici. Zahvaljujemo svim učenicima i djelatnicima Škole koji su svojim donacijama podržali ovu akciju, a članovi karitativne skupine, poučeni iskustvom kako je lijepo činiti dobro,  nestrpljivo iščekuju sljedeće volontiranje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 20. 12. 2017. 22:38

HUMANITARNA AKCIJA 2016./2017.

Karitativna skupina imala je humanitarnu akciju prodaje prigodnih narukvica s poticajnim motivima. Od skupljenih novčanih priloga tijekom školske godine 2016./2017. pomoglo se obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Voditelj: Nenad Palić, vjeroučitelj

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 29. 8. 2017. 12:11

POSJET OBITELJI U POTREBI 2016.

Učenici 1.F razreda su u sklopu karitativne skupine 4. svibnja 2016. posjetili obitelj kojoj je potrebna pomoć i darovali im namirnice. I ovaj put su naši učenici pokazali da imaju veliko srce, a odlučili su da će i dalje činiti dobra djela.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 4. 5. 2016. 22:34

SRETNIJI USKRS

Školska karitativna grupa je u sklopu akcije pod nazivom "Sretniji Uskrs" kroz nekoliko tjedana prikupljala pomoć u hrani i higijeni za dvije obitelji u potrebi. Učenici su svojim doprinosom pokazali veliko srce, a i profesori su spremno uskočili oko svih potrepština koje su nam na kraju još nedostajale. Donacije smo jučer i danas dostavili obiteljima. Upoznali smo ih i lijepo se družili. Njihov će blagdanski stol biti malo bogatiji i uskrsno vrijeme barem malo bezbrižnije, a naša su srca ispunjena i odlučna nastaviti činiti dobra djela!

Marija Fridl Grosicki, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 18. 3. 2016. 23:56

Karitativna skupina

Već petnaestak godina u našoj školi postoji Karitativna grupa koja ima svrhu pomoći prijatelju u nevolji. Svake godine učenici se s veseljem uključuje u ovu grupu. Učenici koji su i sami u potrebi često znaju pokazati izrazitu ljubav prema prijatelju. Često odlazilmo u Brezovicu - Caritas, kod sestara Karmelićanki koje se brinu za nezbrinutu djecu. U školi smo nebrojeno puta organizirali skupljanje novčanih priloga te skupljanje plastičnih boca kako bi prikupljenim prilogom usrećili barem jednu obitelj za Uskrs ili Božić. U zadnje vrijeme u školi postoji nekoliko sličnih aktivnosti kao što je ekološka grupa i grupa za donacije s kojima blisko surađujemo jer su nam ideje i ciljevi isti. Osim ovih spomenutih aktivnosti redovito kontaktiramo i surađujemo s našom župom na čelu sa župnikom velečasnim Damirom Baćunom. Sa župnikom imamo velikih planova i vjerujem da ćemo kroz karitativnu grupu to i uspjeti izrealizirati. Pozivam sve učenike koji vole pomagati bližnjima u potrebi neka nam se priključe da zajednom drugima uljepšamo barem neke trenutke u životu.

                                                                                                                                                                                                       Pero Lukić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 29. 6. 2015. 12:25

Kuća sv.Terezije od Malog Isusa

Dana 13.6.2013. godine  karitativna grupa  je posjetila nezbrinutu djecu u Zagrebu, Vrhovec 29. Razlog odlaska je želja učenika karitativne grupe da učinimo jedno dobro djelo našim najbližim prijateljima u nevolji. Nekoliko paketa proizvoda naših učenika iz knjigovežnice obrdovalo je djecu spomenute kuće.

 

 Voditeljica kuće sestra Bernarda Škvorc nas je provela kroz cijelu kuću i upoznala s životom te kuće. Svi smo bili oduševljeni ljubavlju koju časne sestre daju i pokazuju svakom djetetu pojedinačno. Nakon razgledavanja kuće i upoznavanja s djecom nekoliko minuta smo se još družili uz sok i slatkiše. Na kraju smo se svi zajedno pomolili u kapelici i pozdravili se s malim prijateljima.

 

Voditelj: Pero Lukić,vjeroučitelj

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 13. 6. 2013. 12:21

Karitativna skupina

Karitativna skupina ima petnaest stalnih članova.  U ovom kratkom razdoblju sastajali smo se nekoliko puta i odredili prioritete koji će se u narednim mjesecima ostvariti. Do sada smo ostvarili nekoliko ciljeva: odlazak na Kamenita vrata i molitva za sve pokojne članove naših obitelji i umrlih učenika naše škole, odlazak u katedralu gdje smo posjetili Betlehemsku štalicu, te skupljanje praznih boca za pomoć prijatelju u potrebi. U planu imamo obići dvije ustanove osoba s posebnim potrebama i jedan od staračkih domova na području grada Zagreba. Isto tako kroz korizmeno vrijeme ćemo skupljati dobrovoljne priloge za najpotrebniju obitelj učenika naše škole. Osim stalnih članova imamo dosta učenika simpatizera ove grupe koji nam uvijek pomažu kad nam je najpotrebnije.

 

Voditelj: Pero Lukić, prof.vjeroučitelj    

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 29. 6. 2012. 12:20
 


TražilicaE-dnevnik


UPISI 2018./2019.

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju