preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Parkovi moga grada - Lenucijeva potkova

 Projekt "Parkovi moga grada - Lenucijeva potkova" se provodio školske godine 2015./2016. u suradnji s Elektrostrojarskom obrtničkom školom.

Nositeljice projekta su bile knjižničarke Željka Vidović (naša škola) i Dragica Kvesić (ESOŠ). Sa strane naše škole sudjelovali su učenici 1.B razreda i učenik 1.E s profesoricom Sanjom Koščević-Antić. Svrha projekta je bila upoznati parkove koji tvore Lenucijevu potkovu, obići neke od značajnih kulturnih ustanova i spomenika koje se nalaze u tim parkovima, suradnja s redovnom srednjom školom i povezivanje naših učenika s vršnjacima iz susjedne srednje škole.

Sve smo oblikovali u prezentaciju kojom smo predstavili projekt ostalim učenicima i profesorima naše škole. Time smo ujedno obilježili Dan grada Zagreba. Uspjeli smo ostvariti sve ciljeve i svrhu projekta, ali najveći uspjeh je bio što su naši učenici prvi puta, potpuno samostalno prezentirali svoj uradak ostalim učenicima i profesorima.

Prilažemo prezentaciju kako bi i ti, dragi čitatelju, mogao naučiti nešto novo o Zagrebu i uživati u njegovim ljepotama!

 

 

 

TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju