preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Nagrade školi

Projekti

Mreže

    

Sigurno surfanje

    

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 131872
Ovaj mjesec: 1766
Green Education for Active Talents

Prvi trening za nastavnike (LTTA) i drugi projektni sastanak (TPM) ZAGREB-GrEAT projekt

Prva aktivnost osposobljavanja, podučavanja i učenja za nastavnike srednjih škola (LTTA) održana je u Zagrebu, u našoj školi od 13.-15.lipnja 2018. godine. Na edukaciji su sudjelovali nastavnici iz partnerskih država (Italija, Španjolska, Francuska) te nastavnici naše i suradnih srednjih škola iz Zagreba.

Trodnevna edukacija za nastavnike sastojala se od radionica na teme iz područja „zelene“ ekonomije (upravljanje otpadom, održiva gradnja, održiva energija, ekološka proizvodnja hrane…), predavanja o „zelenoj“ ekonomiji i primjerima dobre prakse u Hrvatskoj, posjete Agronomskom fakultetu gdje učenici naše škole odrađuju stručnu praksu, te predavanja na kojem su nastavnici iz navedenih država razmjenjivali pozitivna iskustva o načinima rada sa svojim učenicima i obrađivanja teme „zelene“ ekonomije u sklopu nastave. Također, za goste smo nakon cjelodnevnih predavanja organizirali razgled grada Zagreba ekološki prihvatljivim načinom-vožnjom PEDICAB-om!  Gosti su bili oduševljeni našom gostoljubivošću, prekrasnim gradom te inspirativnim i inovativnim primjerima dobre prakse po pitanju „zelene“ ekonomije u Hrvatskoj koje smo im predstavili.

Istovremeno s predavanjima na kojima su sudjelovali nastavnici, projektni partneri su održali svoj drugi projektni sastanak (TPM). Na sastanku su sumirali dosadašnje aktivnosti provedene projektom, analizirali rezultate postignute određenim aktivnostima te se dogovarali oko narednih mobilnosti i aktivnosti predviđenih projektom.

Za više detalja možete posjetiti FB WEB stranice projekta GrEAT.

Za kraj možemo samo reći da nam je bilo zadovoljstvo biti domaćinima ovog događaja. Naredna mobilnost koja nas čeka je također edukacija za naše nastavnike koja će se održati u listopadu 2018. u Valenciji (Španjolska) kojoj se već sad veselimo!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jana Tomić  datum: 18. 6. 2018. 13:47

Prvi projektni sastanak- BOLOGNA, ITALIJA Vijest ima dokument u privitku

U sklopu GrEAT projekta održan je prvi projektni sastanak u Bologni (Italija) od 7.-9.veljače 2018., a na njemu su sudjelovale naša koordinatorica projekta socijalna pedagoginja Maja Postoglu i pomoćna koordinatorica profesorica Marija Fridl Grosicki.

Na prvom sastanku dogovoreni su daljni koraci projekta i tijek aktivnosti predviđenih projektom. Svi partneri međusobno su se upoznali, predstavili organizacije iz kojih dolaze te je tako bila predstavljena i naša škola. 

Na sastanku je odabran logo projekta, dogovoreno je otvaranje Facebook i web stranice projekta te je određen datum prve mobilnosti za nastavnike koja će se održati već u lipnju (13.-15.06.) u Zagrebu, a naša škola će biti domaćin.

Veselimo se ugostiti naše partnere, kao i druženju koje je neizostavan dio svih mobilnosti i sastanaka u sklopu ERASMUS+ projekata!

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jana Tomić  datum: 19. 3. 2018. 10:50

NOVI PROJEKT: Green Education for Active Talents (GrEAT)

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je od ove godine naša škola uključena u novi EU projekt pod nazivom „GrEAT“ (Green Education for Active Talents). Tijekom projekta naši nastavnici i učenici bavit će se temom održivog razvoja, zelene ekonomije i zelenih poslova. Projekt traje 2 godine, a vjerujemo da će biti uspješan baš kao i prethodni koji je dobio nagradu Europske komisije. 

Partneri na ovom projektu su organizacije iz 4 europske države:

ITALIJA        ŠPANJOLSKA            FRANCUSKA                HRVATSKA

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jana Tomić  datum: 16. 3. 2018. 09:17
 


TražilicaE-dnevnik


UPISI 2018./2019.

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju