preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Worldskills Croatia 2019.

enlightened Naša škola je ŠKOLA DOMAĆIN Državnog natjecanja za pomoćne cvjećare i Smotre za učenike s teškoćama u razvoju. yes

 

 

Od 26. – 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom velesajmu održat će se Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019., najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe. Oko 450 najboljih učenika strukovnih škola natjecat će se u više od 40 strukovnih disciplina u kojima će prezentirati stručne kompetencija te demonstrirati vještine potrebne za uspješno obavljanje zadataka karakterističnih za određeno strukovno zanimanje. Discipline će obuhvatiti atraktivan spektar od tradicionalnih struka kao što su frizerstvo i pekarstvo sve do suvremenih interdisciplinarnih disciplina robotike i mehatronike. Više o natjecanju pročitajte OVDJE.

WorldSkills Croatia dio je Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO). Agencija, pod imenom WorldSkills Croatia, predstavlja Republiku Hrvatsku u WorldSkills International i WorldSkills Europe udruženjima te organizira selekciju i sudjelovanje hrvatskog tima na EuroSkills i WorldSkills natjecanjima.

enlightenedPoziv, brošure i informacije možete pročitati klkom na slike.yes

   

 

Pratite Worldskills Croatia 2019 na službenim stranicama:

Youtube i Facebooku

TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju