preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Worldskills Croatia 2019.

enlightened Naša škola je ŠKOLA DOMAĆIN Državnog natjecanja za pomoćne cvjećare i Smotre za učenike s teškoćama u razvoju. yes

 

 

Od 26. – 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom velesajmu održat će se Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019., najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe. Oko 450 najboljih učenika strukovnih škola natjecat će se u više od 40 strukovnih disciplina u kojima će prezentirati stručne kompetencija te demonstrirati vještine potrebne za uspješno obavljanje zadataka karakterističnih za određeno strukovno zanimanje. Discipline će obuhvatiti atraktivan spektar od tradicionalnih struka kao što su frizerstvo i pekarstvo sve do suvremenih interdisciplinarnih disciplina robotike i mehatronike. Više o natjecanju pročitajte OVDJE.

WorldSkills Croatia dio je Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO). Agencija, pod imenom WorldSkills Croatia, predstavlja Republiku Hrvatsku u WorldSkills International i WorldSkills Europe udruženjima te organizira selekciju i sudjelovanje hrvatskog tima na EuroSkills i WorldSkills natjecanjima.

enlightenedPoziv, brošure i informacije možete pročitati klkom na slike.yes

   

 

Pratite Worldskills Croatia 2019 na službenim stranicama:

Youtube i Facebooku

TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju