preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
Neobični muzeji Zagreba

 Projekt „Neobični muzeji Zagreba“ nastao je kao nastavak suradnje s Elektrostrojarskom obrtničkom školom. Projekt se provodio školske godine 2016./2017. Nositeljice projekta su bile knjižničarke Željka Vidović (naša škola) i Dragica Kvesić (ESOŠ).  Iz naše škole su sudjelovali učenici 1.F razreda i jedan učenik iz 1.E razreda s profesoricom Sanjom Koščević-Antić. Svrha projekta je bila upoznati Zagreb kao kulturno središte zemlje kroz pet neobičnih muzeja: Muzej iluzije, Muzej prekinutih veza, Muzej automobila, Hrvatski muzej naivne umjetnosti i Muzej torture.

Sve smo oblikovali u prezentaciju kojom smo predstavili projekt ostalim učenicima i profesorima naše škole povodom Dana grada Zagreba. Time smo željeli svoje znanje podijeliti s njima i potaknuti ih da i sami posjete ove interesantne muzeje. Kroz zajednički projekt dviju škola razvijamo socijalne vještine učenika te ih učimo potpuno samostalno prezentirali svoj uradak ostalim učenicima i profesorima svoje i druge škole.

Nadamo se da će vas prezentacija potaknuti da posjetite muzeje i tako još bolje upoznate kulturni sadržaj grada Zagreba.

 

TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju