preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Neobični muzeji Zagreba

 Projekt „Neobični muzeji Zagreba“ nastao je kao nastavak suradnje s Elektrostrojarskom obrtničkom školom. Projekt se provodio školske godine 2016./2017. Nositeljice projekta su bile knjižničarke Željka Vidović (naša škola) i Dragica Kvesić (ESOŠ).  Iz naše škole su sudjelovali učenici 1.F razreda i jedan učenik iz 1.E razreda s profesoricom Sanjom Koščević-Antić. Svrha projekta je bila upoznati Zagreb kao kulturno središte zemlje kroz pet neobičnih muzeja: Muzej iluzije, Muzej prekinutih veza, Muzej automobila, Hrvatski muzej naivne umjetnosti i Muzej torture.

Sve smo oblikovali u prezentaciju kojom smo predstavili projekt ostalim učenicima i profesorima naše škole povodom Dana grada Zagreba. Time smo željeli svoje znanje podijeliti s njima i potaknuti ih da i sami posjete ove interesantne muzeje. Kroz zajednički projekt dviju škola razvijamo socijalne vještine učenika te ih učimo potpuno samostalno prezentirali svoj uradak ostalim učenicima i profesorima svoje i druge škole.

Nadamo se da će vas prezentacija potaknuti da posjetite muzeje i tako još bolje upoznate kulturni sadržaj grada Zagreba.

 

TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju