preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 241494
Ovaj mjesec: 1982
Save the future! Change the rules! S.F.C.R.

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA RODITELJIMA

U ponedjeljak, 30.11.2020. roditeljima je predstavljen projekt S.F.C.R. putem Zoom platforme. Roditelji su upoznati sa svrhom, ciljevima i planovima projekta. Sastanak je vodila koordinatorica projekta Marija Fridl-Grosicki, a sudjelovali su roditelji, učenici i nastavnici uključeni u projekt.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 1. 12. 2020. 15:03

MATERIJALI

     

              PREZENTACIJA                           POSTER

     

BROŠURA NA HRVATSKOM I ENGLESKOM

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 27. 11. 2020. 08:52

PRVI SASTANAK KOORDINATORA

U petak, 16.10.2020. održan je prvi sastanak koordinatora projekta koji je održan putem platforme Zoom. Na sastanku smo se upoznali, razgovarali o mogućnostima provođenja projekta u vrijeme pandemije te su dogovoreni daljnji koraci.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 26. 10. 2020. 14:35

ERASMUS+ PROJEKT : S.F.C.R.

Među bogatom ponudom međunarodnih Erasmus+ projekata u koje je naša škola uključena, želimo vam u kratkim crtama predstaviti i projekt S.F.C.R.

Puni naziv tog projekta je: „Save the Future! Change the Rules!“ Prijevod na hrvatski jezik glasi: „Spasi budućnost! Promijeni pravila!“

Projekt je započeo 15. rujna 2020. te će trajati do 14. rujna 2020. godine. Uključuje našu suradnju s još pet partnerskih organizacija, sa školama iz: Francuske, Turske, Rumunjske, Republike Makedonije i Poljske.

Opis projekta: projekt S.F.C.R. je kroz brojne aktivnosti partnerskih organizacija usmjeren na doprinos rješavanju svjetskog problema vezanog za klimatske promjene, na nastojanja da se promijene trenutne navike prekomjernog iskorištavanja prirodnih resursa te da se među mladim ljudima jačaju navike koje doprinose održivom razvoju društva.

Ciljevi projekta: odgajati generaciju mladih ljudi koja je produktivna, zdrava, osviještena po pitanjima očuvanja okoliša; osvijestiti potrebu redukcije bacanja hrane; promovirati zdrave prehrambene navike i recikliranje otpadnih materijala kao model osobnog doprinosa očuvanju okoliša.

Na razini naše škole ovaj projekt vode profesorica Marija Fridl Grosicki i knjižničarka Željka Vidović, a uključene će biti i druge profesorice i profesori, kao i učenici naše škole.

Projekt predviđa provedbu brojnih aktivnosti, od kojih su glavne: aktivnost: „Nulti dan kupovine“; izrada i održavanje eko vrta; posjete ekološkim gospodarstvima, eko-selima, eko-farmama; radionice na temu zdrave hrane u školi; aktivnosti vezane za „Svjetski dan okoliša“; izleti, izrada videa na temu prerade hrane i metoda očuvanja hrane, pisanje članaka, objavljivanje projektnih aktivnosti u medijima itd. Osim navedenih aktivnosti, predviđena su studijska putovanja s učenicima u sve partnerske organizacije: u Makedoniju, Poljsku, Francusku, Tursku i Rumunjsku. Naravno, i naša škola kao domaćin planira ugostiti nastavnike i učenike iz partnerskih država. Tome se već unaprijed veselimo, no trenutno moramo biti strpljivi s utvrđivanjem točnih datuma pojedinih putovanja, budući nam epidemiološka situacija izazvana pandemijom Covid-19 ne dozvoljava djelovati drugačije. Sve predviđene, a epidemiološki sigurne aktivnosti provodimo već sada, a za one koje u ovom trenu nisu u potpunosti sigurne, strpljivo čekamo bolja vremena.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 26. 10. 2020. 14:32
 


TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju