preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192779
Ovaj mjesec: 2916
PROGRAM PRODUŽENOG STRUČNOG POSTUPKA

Program PRODUŽENI STRUČNI POSTUPAK

Jedina smo srednja škola u kojoj se provodi program produženog stručnog postupka (PSP).  To je dodatni program u koji se mogu uključiti svi učenici koji žele, a odvija se prije ili poslije redovite nastave u trajanju od 18 sati tjedno. PSP se sastoji od:

  • pomoći u učenju: 12 sati tjedno
  • edukacijsko-rehabilitacijskih programa: 2 sata
  • strukturiranih slobodnih aktivnosti: 2 sata
  • kreativnih radionica: 1 sat
  • izvannastavnih aktivnosti: 1 sat

Učenicima je osigurana svakodnevna stručna pomoć u prevladavanju obrazovnih teškoća što u konačnici utječe na njihovu veću uspješnost pri svladavanju nastavnih sadržaja. Program PSP-a je usmjeren na jačanje jakih strana, podizanje samopouzdanja, kao i stjecanje emocionalnih, komunikacijskih i socijalnih kompetencija što sve doprinosi poboljšanju kvalitete života.

PSP je idealan za sve učenike koji imaju želju ili potrebu uz pomoć i podršku nastavnika napisati svoje domaće zadaće i ponavljati nastavno gradivo kao pripremu za ispite znanja. Također, PSP se preporučuje učenicima koji vole u ugodnoj atmosferi svoje slobodno vrijeme provoditi na konstruktivan, poučan i zabavan način – sudjelovanjem u nizu aktivnosti kao što su: izrada raznih ukrasnih i uporabnih predmeta, likovno i glazbeno izražavanje, osmišljavanje i izrada plakata, edukativne i terapijske aktivnosti, društvene i sportske igre te brojne druge aktivnosti po izboru učenika.

Učenici uključeni u PSP mogu koristiti usluge subvencionirane prehrane (užinu i ručak) što olakšava uključivanje učenika u navedeni program, a posebice za zaposlene roditelje ili učenike koji do Škole putuju iz veće udaljenosti.

   

Klikom na prvu sliku otvorit ćete brošuru PSP-a.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 31. 3. 2017. 17:39
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju