preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 245405
Ovaj mjesec: 2892
PROGRAM PRODUŽENOG STRUČNOG POSTUPKA

Program PRODUŽENI STRUČNI POSTUPAK

Jedina smo srednja škola u kojoj se provodi program produženog stručnog postupka (PSP).  To je dodatni program u koji se mogu uključiti svi učenici koji žele, a odvija se prije ili poslije redovite nastave u trajanju od 18 sati tjedno. PSP se sastoji od:

  • pomoći u učenju: 12 sati tjedno
  • edukacijsko-rehabilitacijskih programa: 2 sata
  • strukturiranih slobodnih aktivnosti: 2 sata
  • kreativnih radionica: 1 sat
  • izvannastavnih aktivnosti: 1 sat

Učenicima je osigurana svakodnevna stručna pomoć u prevladavanju obrazovnih teškoća što u konačnici utječe na njihovu veću uspješnost pri svladavanju nastavnih sadržaja. Program PSP-a je usmjeren na jačanje jakih strana, podizanje samopouzdanja, kao i stjecanje emocionalnih, komunikacijskih i socijalnih kompetencija što sve doprinosi poboljšanju kvalitete života.

PSP je idealan za sve učenike koji imaju želju ili potrebu uz pomoć i podršku nastavnika napisati svoje domaće zadaće i ponavljati nastavno gradivo kao pripremu za ispite znanja. Također, PSP se preporučuje učenicima koji vole u ugodnoj atmosferi svoje slobodno vrijeme provoditi na konstruktivan, poučan i zabavan način – sudjelovanjem u nizu aktivnosti kao što su: izrada raznih ukrasnih i uporabnih predmeta, likovno i glazbeno izražavanje, osmišljavanje i izrada plakata, edukativne i terapijske aktivnosti, društvene i sportske igre te brojne druge aktivnosti po izboru učenika.

Učenici uključeni u PSP mogu koristiti usluge subvencionirane prehrane (užinu i ručak) što olakšava uključivanje učenika u navedeni program, a posebice za zaposlene roditelje ili učenike koji do Škole putuju iz veće udaljenosti.

   

Klikom na prvu sliku otvorit ćete brošuru PSP-a.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 31. 3. 2017. 17:39
 


TražilicaCOVID-19 kutak

  

UPUTE ŠKOLE    SIMPTOMI      

      

  PREPORUKE    RAZGOVARATI

                      S DJECOM


O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju