preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
E-twinning

100. DAN ŠKOLE

U sklopu projekta Udruge Zvono i eTwinninga u našoj knjižnici je u petak, 10.2.2017. obilježen 100.dan škole koji se obilježava na razini cijele Hrvatske i šire.

Ružica iz 1.M, Mihaela iz 2.C i Marina iz 1.B izradile su 100 motivacijskih poruka koje su zaljepile na vrata knjižnice kako bi svaki učenik mogao uzeti ono što mu treba i tako uljepšao dan sebi ili drugome. Učenici PSP-a izradili su 100 srca i njima uredili pano. Na pano smo stavili logo i natpis škole te dodali srca s našim imenima. Pravi je užitak kad radni tjedan završimo na ovako zabavan način. Naše uratke možete vidjeti u foto-galeriji. :)

     

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 19. 2. 2017. 22:04

BIG (and small) POSTCARDS

http://www.radio2.be/regio/limburg/stuur-ons-een-kaartje-en-win-een-weekend (1.10.2015.)

Nakon dobivene potvrde o upješno provedenom projektu naših učenika, hrabro smo se uključili u novi projekt E-twinning Europe koji se zove: "BIG (and small) POSTCARDS - show us your place of living - we can't wait to know YOU !!!" (Velike (i male) razglednice - pokaži nam svoje mjesto življenja - jedva čekamo upoznati te!!!)

Projekt se provodi na hrvatskom i engleskom jeziku, a cilj je poslati i skupiti što više razglednica svih zemalja sudionica. Razglednice su rezultat kreativnog rada naših učenika. 
Veselimo se suradnji s Njemačkom, Slovačkom, Ukrajinom, Turskom, Poljskom, Španjolskom, Grčkom, Francuskom i ostalim državama sudionicama. 
Rad naših učenika, vezan uz projekt nastavite pratiti na našoj Facebook stranici i ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Željka Vidović  datum: 1. 10. 2015. 13:34

Projekt ''SCHOOL DIARY'' Vijest ima dokument u privitku

Od 25.9.2014. sudjelujemo u našem prvom e-twinning projektu pod nazivom School Diary (our school year through words and pictures).

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Postoglu  datum: 28. 5. 2015. 09:24
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju