preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192760
Ovaj mjesec: 2897
Upoznajmo hrvatske književnike

Upoznajmo hrvatske književnik​e Vijest ima dokument u privitku

U prilogu (pod opširnije) se nalazi opis projekta "Upoznajmo hrvatske književnike" koji se provodio tri školske godine od 2010./2011 do 2012./2013.

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 10. 12. 2012. 22:53

Ivana Brlić Mažuranić

Ove  školske godine projekt „Upoznajmo hrvatske književnike“  posvećen je  našoj  prvoj književnici za djecu  Ivani  Brlic  Mažuranić.  Kako bi se što bolje upoznali s njezinim životom učenici III.a, II.c i II.k posjetili su  Hrvatski povijesni muzej.  Tamo smo čuli  zanimljivo predavanje  o  Ivaninom  životu, njezinoj obitelji  i radu. Vidjeli  smo i neke njezine predmete  kao što su ručni rad  koji je sama izradila u bojama hrvatske zastave i saznali da je bila odgajana u domoljubnom duhu. Takodjer  smo mogli vidjeti  pero  i tintarnicu kojima se služila dok je pisala svoja djela „Šumu striborovu“, „Regoča“, „Šegrta Hlapića“........

  :: opširnije :: 


objavio: Ksenija Pinterić  datum: 10. 12. 2012. 08:37
 


TražilicaO školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju