preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Vijesti

VIRTUALNA UČIONICA

Poštovani učenici i roditelji,

od ponedjeljka, 23.3.2020. počinje rad u virtualnoj učionici. Učenici svakoga dana odlaze na web stranicu škole na kojoj se nalazi poveznica na stranicu s materijalima. Poveznica vodi do mape u kojoj je potrebno naći mapu svog razreda i po datumu pronaći materijale za taj dan.

Učenici u virtualnoj učionici proučavaju postavljene materijale te rješavaju zadatke prema uputama profesora. Svi učenici zadatke ne moraju rješavati u isto vrijeme, ali ih obavezno trebaju tokom dana sve odraditi i poslati mailom razredniku.

Dužnosti  učenika u virtualnim učionicama su izvršavati zadatke koje su im nastavnici zadali. Iako tijekom trajanja nastave na daljinu neće biti ocjenjivanja nastavnici će učenicima davati povratne informacije o njihovom radu i napretku.

Prisutnost učenika u virtualnoj učionici prati razrednik putem njihove aktivnosti u virtualnom okruženju. Tako razrednik dobiva povratnu informaciju o tome je li učenik pristupio materijalu i isti riješio što služi i za opravdavanje izostanaka. Ukoliko učenik materijal nije riješio do krajnjeg roka dogovora s razrednikom, dobit će mogućnost naknadnog rješavanja do narednog dana. Ukoliko učenik nije riješio materijale niti nakon naknadne obavijesti razrednika, isto se smatra izostankom i  roditelj ga treba razredniku službeno opravdati. Opravdani izostanak smatra se izostanak aktivnosti u slučaju bolesti ili drugih opravdanih okolnosti (prema Statutu škole).

Napominjemo da se učenici moraju primjereno ponašati i komunicirati u virtualnom okruženju jer vrijede ista pravila ponašanja i ophođenja kao i u učionici. Za neprimjerenu komunikaciju učenici snose posljedice. Molimo učenike da se odgovorno ponašaju, a roditelje da učenike na navedena pravila ponašanja upozore.

 

Ravnateljica:

Đana Baftiri
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Vidović   datum: 18. 3. 2020.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju