preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 226774
Ovaj mjesec: 2951
Vijesti

VIRTUALNA UČIONICA

Poštovani učenici i roditelji,

od ponedjeljka, 23.3.2020. počinje rad u virtualnoj učionici. Učenici svakoga dana odlaze na web stranicu škole na kojoj se nalazi poveznica na stranicu s materijalima. Poveznica vodi do mape u kojoj je potrebno naći mapu svog razreda i po datumu pronaći materijale za taj dan.

Učenici u virtualnoj učionici proučavaju postavljene materijale te rješavaju zadatke prema uputama profesora. Svi učenici zadatke ne moraju rješavati u isto vrijeme, ali ih obavezno trebaju tokom dana sve odraditi i poslati mailom razredniku.

Dužnosti  učenika u virtualnim učionicama su izvršavati zadatke koje su im nastavnici zadali. Iako tijekom trajanja nastave na daljinu neće biti ocjenjivanja nastavnici će učenicima davati povratne informacije o njihovom radu i napretku.

Prisutnost učenika u virtualnoj učionici prati razrednik putem njihove aktivnosti u virtualnom okruženju. Tako razrednik dobiva povratnu informaciju o tome je li učenik pristupio materijalu i isti riješio što služi i za opravdavanje izostanaka. Ukoliko učenik materijal nije riješio do krajnjeg roka dogovora s razrednikom, dobit će mogućnost naknadnog rješavanja do narednog dana. Ukoliko učenik nije riješio materijale niti nakon naknadne obavijesti razrednika, isto se smatra izostankom i  roditelj ga treba razredniku službeno opravdati. Opravdani izostanak smatra se izostanak aktivnosti u slučaju bolesti ili drugih opravdanih okolnosti (prema Statutu škole).

Napominjemo da se učenici moraju primjereno ponašati i komunicirati u virtualnom okruženju jer vrijede ista pravila ponašanja i ophođenja kao i u učionici. Za neprimjerenu komunikaciju učenici snose posljedice. Molimo učenike da se odgovorno ponašaju, a roditelje da učenike na navedena pravila ponašanja upozore.

 

Ravnateljica:

Đana Baftiri
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Vidović   datum: 18. 3. 2020.

Tražilica

O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju