preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 168015
Ovaj mjesec: 3509
Vijesti

ODLAZAK GOSPOĐE ĐURĐICE VLK U MIROVINU

U našoj školi je bila zaposlena od 1994., a otišla je u mirovinu 31.12.2018. Gotovo cijeli svoj radni vijek provela je u školskoj kuhinji na radnom mjestu pomoćne, a potom glavne kuharice, iako zbog toga „glavna“ nije imala veću plaću, niti veće povlastice.

Gospođa Đurđica je učinila mnogo dobrog u ovoj školi, a na poslu je ponajviše bila izrazito spremna dati sve od sebe kako bi školska kuhinja funkcionirala što je moguće bolje. Gospođa Đurđica je poznata po tome kako je sve poslove odrađivala brzo, marljivo i efikasno te uvijek s osmijehom na licu.

Gospođa Đurđica je desetljećima bila mentor učenicima pomoćnim kuharima i slastičarima na stručnoj praksi. Tom prilikom je iskazivala veliko razumijevanje, strpljivost i toplinu za učenike. Gospođa Đurđica je sve učenike prigrlila kao majka te im je bila velika potpora u radu. Zahvaljujemo gospođi Đurđici na predanom radu te želimo da joj umirovljenički dani prođu u miru, zdravlju i sreći. Hvala Vam na brojnim ukusnim obrocima koje ste nam spremili, a koje su učenici s radošću konzumirali.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 12. 1. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju