preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 168015
Ovaj mjesec: 3509
Vijesti

NAGRADA PROF. BALTAZAR

Na  inicijativu  gradonačelnika  Grada  Zagreba,  gospodina  Milana Bandića,  od  ove školske godine (2018./2019.) ustanovljena je nagrada „Profesor Baltazar“ kojom se novčanim iznosima za izvrsnost nagrađuju učenici te učitelji /nastavnici – mentori učenika osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba koji su  na državnim natjecanjima osvojili prvo, drugo ili treće mjesto. Nagrade je primilo 312 učenika i 227 mentora na svečanoj dodjeli u KC Vatroslav Lisinski.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, čestitao je svima nagrađenima ističući kako je nagrada pokazatelj da se Grad Zagreb, kao osnivač osnovnih i srednjih škola, sustavno brine o obrazovanju.

Kao što je poznato naša škola je bila domaćin na WorldSkills Croatia Državnom natjecanju za pomoćne cvjećare i Smotre radova učenika s teškoćama.

Učenici Matija i Antun su na Smotri osvojili 2. mjesto i srebrne medalje, a Marija i Natalija su u disciplini za pomoćne cvjećare osvojile 3. mjesto i brončane medalje! 

Nagrada „Profesor Baltazar“  dodijeljena je učenicima naše škole za osvojeno 2. i 3. mjesto kao i njihovim mentoricama dipl. ing. Dijani Matić i prof. Petri Međimorec Grgurić.

Hvala nagrađenim učenicima i njihovim mentoricama te smo iznimno ponosni što se naša škola našla među nagrađenima u iznimno velikoj konkurenciji.

Snimku cijele dodjele možete pogledati na YouTube adresi: 

https://www.youtube.com/watch?v=N4PUXn_5C48&feature=youtu.be
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 8. 7. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik

 


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju