preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 226765
Ovaj mjesec: 2942
Vijesti

"ZAGORCI" NA INTERSLASTU 2019.

Kao i prošle godine i ove godine 15.10.2019. održan je INTERSLAST,  VII INTERNACIONALNI KONGRES SLASTIČARSTVA, SLADOLEDARSTVA I KONDITORSTVA  u Tuheljskim Toplicama na kome su sudjelovale zemlje partneri: Italija, Nigerija, Turska, Austrija, Slovenija i Hrvatska kao domaćin u organizaciji ASOO i Novinskog-nakladničkog poduzeća „ROBINSON“  na temu „MED U SLASTIČARSTVU“. Ove godine su na kongresu  sudjelovali naši nastavnici  Petar Beneti i Hrvoje Knežević i na taj način predstavljali školu.

(klikni na opširnije)


I ove godine kongres je tekao u dva paralelna dijela, plenarna predavanja i takmičarski dio u više kategorija. Na predavanja su sudjelovali razni predavači iz područja obrazovanja, obrtništva i prateće industrije. U pauzama između predavanja priređene su degustacije obrtnika, udruga i trgovaca kako bi sudionici bili upoznati s novim trendovima i proizvodima u svijetu slastičarstva i konditorske industrije. U neformalnim kontaktima sa sudionicima, prezentirani su rad i aktivnosti škole, dotaknute su teme uključivanja učenika s posebnim potrebama na stručnu praksu, mogućnosti suradnje i posjeta učenika nekim školama ili objektima iz ugostiteljske djelatnosti, mogućnosti napredovanja i zapošljavanja učenika nakon školovanja i sl. Od mnogobrojnih sponzora u nagradnom izvlačenju izvukli smo i  nagradu Dukat-mliječne industrije, poklon –paket mliječnih proizvoda za naš praktikum.

Sva nova saznanja dobra su podloga za razvoj i nadogradnju nastavnih sadržaja za naše učenike.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 16. 10. 2019.

Tražilica

O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju