preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 192803
Ovaj mjesec: 2940
Vijesti

PROJEKTNI PETAK ZA UČENIKE A TURNUSA

8. studenog 2019. imali smo  prvi projektni petak na temu Zdrava i pravilna prehrana s naglaskom na doručak.

(klikni na opširnije)


U prvom dijelu programa učenici su imali predavanje na temu zdrave prehrane i upoznali su se s najnovijim trendovima u modernoj prehrani, navikama, posljedicama loših prehrambenih navika, utjecaju nepravilne i neizbalansirane prehrane na zdravlje i raspoloženje. Dobili su i savjete kako poboljšati svoju prehranu i promijeniti loše navike.

Nakon toga učenici su sa svojim razrednicima izrađivali prigodne učeničke radove na spomenutu temu: razne plakate, prikladne male zalogaje, skulpture od voća i sl.

U drugom dijelu projektnog petka učenici su imali prigodu degustirati zdrave obroke i napitke koje su za njih u našem ugostiteljskom praktikumu pripremali učenici i stručni nastavnici, a posluživali su ih naši pomoćni konobari. Bilo je tu smijeha, kratkih prezentacija o čaju, ugodnog druženja i obilje dobrog raspoloženja. Učenici su ispunili i anketne listiće. Ovim programom učenici su se još više zbližili, saznali neke nove spoznaje i  možda donijeli neku dobru i korisnu ideju kako i što  promijeniti u smislu zdrave i pravilne prehrane.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 10. 11. 2019.

Tražilica

O školi

Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Učenička zadruga

Monografija

   


Školski list

 


Vodič za roditelje


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju