preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
KONTAKTI
Projekti

Mreže

 

Sigurno surfanje

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 9. 2015.

Ukupno: 226432
Ovaj mjesec: 2609
Vijesti

PROJEKTNI PETAK ZA UČENIKE A TURNUSA

8. studenog 2019. imali smo  prvi projektni petak na temu Zdrava i pravilna prehrana s naglaskom na doručak.

(klikni na opširnije)


U prvom dijelu programa učenici su imali predavanje na temu zdrave prehrane i upoznali su se s najnovijim trendovima u modernoj prehrani, navikama, posljedicama loših prehrambenih navika, utjecaju nepravilne i neizbalansirane prehrane na zdravlje i raspoloženje. Dobili su i savjete kako poboljšati svoju prehranu i promijeniti loše navike.

Nakon toga učenici su sa svojim razrednicima izrađivali prigodne učeničke radove na spomenutu temu: razne plakate, prikladne male zalogaje, skulpture od voća i sl.

U drugom dijelu projektnog petka učenici su imali prigodu degustirati zdrave obroke i napitke koje su za njih u našem ugostiteljskom praktikumu pripremali učenici i stručni nastavnici, a posluživali su ih naši pomoćni konobari. Bilo je tu smijeha, kratkih prezentacija o čaju, ugodnog druženja i obilje dobrog raspoloženja. Učenici su ispunili i anketne listiće. Ovim programom učenici su se još više zbližili, saznali neke nove spoznaje i  možda donijeli neku dobru i korisnu ideju kako i što  promijeniti u smislu zdrave i pravilne prehrane.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ksenija Pinterić   datum: 10. 11. 2019.

Tražilica

O školi

Škola koja vraća osmijeh!

  

filmovi o školi (klikni na sliku)

BROŠURA O ŠKOLI


Raspored zvona


Raspored sati


Kalendar i vremenik


Korisni linkovi

 

Poštovani roditelji, na našu web stranicu stavljamo obavijesti iz života Škole popraćene fotografijama naših učenika. Ukoliko ne želite da fotografija vašeg djeteta bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite.

preskoči na navigaciju